czarna76
Fanka BB :)
Mnie to jeszcze czas uciekaMusimy być cierpliwe - nic innego nam nie pozostajeAle chęć pragnienia jest coraz silniejsza...
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mnie to jeszcze czas uciekaMusimy być cierpliwe - nic innego nam nie pozostajeAle chęć pragnienia jest coraz silniejsza...
![]()

że dzisiaj o 4rano mój M się do mnie dopadł troszkę się bałam bo jestem dopiero 3 tyg po zabiegu ale było przyjemnie
;-) A co do feromonów napisze wam coś do śmiechu. Kiedyś mój były kierownik na jakiejś imprezce po pracy troszkę sie upoił i poprosił jakąś laskę do tańca w stanie upojenia chciał powiedziec jej komplement i zamiast powiedzieć że biją od ciebie feromony to powiedział że " ale od ciebie biją te hemoroidy

Jak nam się przyznał do swojej porażki to po dziś dzień mamy wszyscy ubaw jak się spotkamy na jakims piwku

gratuluje ruchliwej dzidzi

Mnie to jeszcze czas ucieka![]()