• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
No doczytałam od 10 rano 12stron hehehe i dobrze że się coś dzieje:-)
A ja się przyznam:zawstydzona/y: że dzisiaj o 4rano mój M się do mnie dopadł troszkę się bałam bo jestem dopiero 3 tyg po zabiegu ale było przyjemnie:zawstydzona/y:;-) A co do feromonów napisze wam coś do śmiechu. Kiedyś mój były kierownik na jakiejś imprezce po pracy troszkę sie upoił i poprosił jakąś laskę do tańca w stanie upojenia chciał powiedziec jej komplement i zamiast powiedzieć że biją od ciebie feromony to powiedział że " ale od ciebie biją te hemoroidy:-D:-D:-D:-D Jak nam się przyznał do swojej porażki to po dziś dzień mamy wszyscy ubaw jak się spotkamy na jakims piwku:-p

13x13 moja w 28 tyg.wazyla juz 2 kg:-) a jak urodzilam na koniec 34 tygodnia to 2600. no ale to sie rzadko zdarza. u nas byla duza waga bo ja całą ciąze lezalam i mialam cukrzyce.
Pati.b tak w 14 tyg.mialam operacje.brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr jak se przypomne to ciarki mam. no ale warto było:-)

Witam dziewczyny przyjmiecie mnie do swojego grona??
13 poroniłam i tak strasznie mi z tą myślą, że nie daje rady;/ boję się wszystkiego i chciałabym, żeby w przyszłości nie mieć żadnych komplikacji;/ przedwczoraj byłam na zabiegu łyżeczkowania co bardzo się boję, żeby było wszystko ok przy następnej ciąży:( jak narazie brak oznak życia i wogoru we mnie.....:baffled:

Syla śliczna kobitka :-)

Lilijanna ciesze się bardzo, ze wszytsko ok :-) Jak czytałam Twojego posta, to śmiałam się sama do siebie :-D:-D

marc Witaj!
[*] dla aniołka...

Wracam do nauki :dry::dry::dry::dry:

... ale i tak nie mogę się powstrzymać i ciągle do Was zaglądam :sorry2::sorry2:

daa to masz ten sam problem co ja hihi ciagle tu zerkam
lili super masz lekarza hihi ale dowcipnis:-D gratuluje ruchliwej dzidzi

nowa aniolkowa mame przyjmujemy oczywiscie, jak chcesz to opowiedz nam cos o sobie wyrzuc z siebie wszystko co ci lezy na serduszku a poczujesz sie lepiej
swiatelko dla twojego aniolka (*)

Maruszka jak moglas zrobic test i na dodatek wyszedl negatywny:-(bylas moja ostatnia nadzieja na ten miesiac bo do mnie przyszla @:-(
Lili ciesze sie bardzo ze wszystko ok:happy2:
czy wy tez macie takich beznadziejnych facetow jesli chodzi o zakupy? wyslalam go po migdaly a on przyniosl morele:confused::confused::confused:
no i tak jak obiecalam kupilam wino i topie smutki ze @ przyszla.juz koncze butelke. trzeba bylo kupic dwie:-(

Marc - Witaj i zostań z Nami Przytulam do serducha wszystkie tu przeżyłyśmy na własnej skórze ten ból. Jestem tu od niedawna i bardzo się cieszę że znalazłam was, Marc dlatego jeszcze raz mówię że pomożemy jak tylko będziemy mogły Światełko dla Twojej kruszyny(*)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry