• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam
Anetha bardzo współczuję, przytulam, jesteś bardzo silna, bo ja nie wiem czy drugą stratę przeżyję lekko.

Karolcia kopniaka masz i ode mnie, nie można się obwiniać za stratę. Przyczyn może być wiele, nawet jak wyniki są dobre, i nigdy można się o tym nie dowiedzieć, ale na pewno nie mas sensu siebie obwiniać.

Liljana a tak w ogóle co znaczy zdrowo się odżywiać, bo dla mnie w dzisiejszych czasach zdrowo znaczy chodować samemu warzywka, kupować półtusze i robić samemu wędliny, biegać do sklepu ze zdrową żywnością itd, bo dla mnie teraz wszystko jest takie sztuczne. A smażone od czasu do czasu też dobrze zjeść. :-)

Marc mi w szpitalu mówili, że po poronieniu trzeba czekać z przytulankami aż skończy się pierwsza @, ze względu na możliwośc infekcji, ale wiem, że nie wszyscy tyle czekali i było ok, ja czekałam i dla mnie była to męka.

Ja za niedługo znowu do pracy, jeszcze jedna popołudniówka, potem więcej luzu. A jeszcze we wtorek mamy wizytację z Izraela więc wszyscy chodzą jak na szpilkach.
I tak nie wiem czy w ogóle uda mi się zajść w tym miesiącu, bo tak jakoś mało seksu jest jak na dni płodne, może było raz a konkretnie, zobaczymy za dwa tygodnie.

Hej ja wczoraj dostałam @ po ponad 5 tyg. od poronienia, więc już jestem spokojniejsza, że wszystko wróciło do normy no a poza tym można zacząć działać :tak: szkoda tylko, że za tydzień mężuś wypływa na 4 tyg. ale w sumie z tym zaciążaniem to różnie bywa.

Ubrałam się i jadę do kosmetyczki....zrobię sobie choć ładne brwi i może paznokcie dolne i górne....przynajmniej mi trochę czas zleci i myśleć przestanę....

Ubrałam się i jadę do kosmetyczki....zrobię sobie choć ładne brwi i może paznokcie dolne i górne....przynajmniej mi trochę czas zleci i myśleć przestanę....

A ja słyszałam że nawet włosów sobie nie wolno ściąć w ciąży. I bratowa mi mówiła że jak ona w październiku poszła rodzić to na początku ją pytali czzy coś robiła z włosami.... może ona źle zrozumiała i pielęgniarce nie chodziło o włosy na głowie, bo szczerze mówią nie wiem czy szczyżenie włosów ma wpływ na ciążę...:confused::baffled:

Ja się chyba powoli wykańczam, albo umieram :baffled: po tych tabletkach antybiotykach co przepisali mi po zabiegu po raz pierwszy dzisiaj wymiotowałam:baffled: co jest?
Głowa mnie boli,wymiotuję, zimno mi chyba pora wybrać się do lekarza..., ale gorączki nie miałam od zabiegu tylko przy tych skubanych wymiotach tak mam..
Dziewczyny czasem mam wrażenie, że chyba nie dożyję jutra;/
kule bele fatalnie się czuję;/

reklama
I kto to mówi, hehe. Ja mam nadzieję, że jak już będę w ciąży to tak długo nie będę pracować

:-):tak:

No widzisz kochana jak to mówią " nadzieja- matka głupich" ja po poronieniu obiecałam sobie ze gdy zajdę w ciążę to nie będę tyle pracować i wogólę zwolnię tempo życia i jakoś nic z tego nie wyszło...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry