• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja się chyba powoli wykańczam, albo umieram :baffled: po tych tabletkach antybiotykach co przepisali mi po zabiegu po raz pierwszy dzisiaj wymiotowałam:baffled: co jest?
Głowa mnie boli,wymiotuję, zimno mi chyba pora wybrać się do lekarza..., ale gorączki nie miałam od zabiegu tylko przy tych skubanych wymiotach tak mam..
Dziewczyny czasem mam wrażenie, że chyba nie dożyję jutra;/
kule bele fatalnie się czuję;/

Dozyjesz, dożyjesz może tylko nie możesz przyjmować tego antybiotyku....idź i skonsultuj to z lekarzem...

reklama
No dobra skoro muszę iść to idę, najgorsze jest na ten mróz wyjść. Jutro wolne, tzn nie do końca, bo na 20 na noc idę. No ale sama się zgłosiłam na ochotnika, ciągle kasę na meble zbieram :-);-)
Miłej soboty

No jestem....zrobiłam tylko brwi.....i peeling stóp...na resztę brakło mi cierpliwości....

Na pewno nie powinno się farbować włosów w I trymestrze....ale co do obcinania to nie wiem....ale pamiętam jak siedzieliśmy w klinice w poczekalni do gina, to na izbę zgłosiła się dziewczyna i w wywiadzie właśnie o fryzjera ją pytali....aż się zdziwiliśmy....

Ja się chyba powoli wykańczam, albo umieram :baffled: po tych tabletkach antybiotykach co przepisali mi po zabiegu po raz pierwszy dzisiaj wymiotowałam:baffled: co jest?
Głowa mnie boli,wymiotuję, zimno mi chyba pora wybrać się do lekarza..., ale gorączki nie miałam od zabiegu tylko przy tych skubanych wymiotach tak mam..
Dziewczyny czasem mam wrażenie, że chyba nie dożyję jutra;/
kule bele fatalnie się czuję;/

Marc witaj ja ponad tydzień po zabiegu leżałam w łóżu okropnie się czując miałam takie same objawy ale wiedziałam że to napewno po Bromergonie i zmniejszyłam dawke jeśli ty masz antybiotyk "bo mnie oczywiście wypuścili bez żadnych leków prywatnie sama musiałam jeździć po lekarzach" idź do lekarza tak jak radzi AGA

Marc witaj ja ponad tydzień po zabiegu leżałam w łóżu okropnie się czując miałam takie same objawy ale wiedziałam że to napewno po Bromergonie i zmniejszyłam dawke jeśli ty masz antybiotyk "bo mnie oczywiście wypuścili bez żadnych leków prywatnie sama musiałam jeździć po lekarzach" idź do lekarza tak jak radzi AGA

Ja poprzednim razem dostałam po zabiegu kroplówkę z antybiotykiem....a teraz mi dali Biseptol 960. Ale i tak ze dwa dni o ścianach chodziłam....ale to raczej dlatego, że słaba byłam po tych kilku dniach ciągłego leżenia plackiem...i nawet jak na spacer z psem poszłam to mnie tak nogi bolały jakbym maraton przebiegła.
Każdy organizm reaguje inaczej....:blink:

Kurcze dziewczyny...wiem, że powinnam odczekać swoje....ale coraz częściej łapie się na tym, że sobie myślę, że jak wyniki będą ok. to nie chcę czekać ani dnia dłużej niż to będzie konieczne....i tak bardzo Wam zazdroszczę ginów, którzy tak szybko dają zielone światełko.....:happy2:

Karolcia ciesze sie za wyniki masz dobre.
Powiedz gdzie ty robilas te wszystkie badania czy to w normalnym labolatorium.
ja czuje sie okropnie biore antybiotyk i tak mam bole podbrzusza ze szok jakby takie skurcze raz przechodza a raz sie nasilaja

Anetha Kochanie ja miałam dokładnie tak samo jak Ty...to był koszmar;/
No i też mam antybiotyk dziś już pisałam, że źle się czułam po nim,ale jest już dobrze..Zjadłam trochę owoców i przeszło mi.Gorączki już nie mam więc jak na razie odpoczywam jakby się coś działo to wtedy szybciutko pójdę do lekarza..Z moim ginekologiem to też ostra jazda jest w kolejce trza czekać po 4godz;/coś strasznego..:baffled: Ja miałam te skurcze po zabiegu zaraz na 2 dzień w nocy...na szczęście mi przeszło, ale te nogi też mnie jakoś tak bolą jakby nie wiadomo po jakim wysiłku była:)
Wszystko powolutku wraca do normy tak malusieńkimi kroczkami:)

Karolcia ciesze sie za wyniki masz dobre.
Powiedz gdzie ty robilas te wszystkie badania czy to w normalnym labolatorium.
ja czuje sie okropnie biore antybiotyk i tak mam bole podbrzusza ze szok jakby takie skurcze raz przechodza a raz sie nasilaja

Jeszcze nie wszystkie wyniki odebralismy, ale na razie z górki....wszystkie są książkowe i moje i Zbyszka.

Jeśli chodzi o nasionka....to poszukałam trochę na necie, gdzie najbliżej i tak się udało że mamy dwie ulice obok domu labolatorim mikrobiologiczne i tam zawieźliśmy....tez czekaliśmy tydzień na termin...bo mają taką ilość, że nie są w stanie przerobić "na ciepło" tyle materiału i wprowadzili zapisy!

A co do moich.....to robiłam prywatnie w labolatorium fryda :
Fryda - Kontakt

tu sobie zobacz, gdzie się mieści w Twojej okolicy, tam są cenniki (kalkulator badań) i badania jakie robią....nie wiem, czy akurat te co my robimy to są w stanie zrobić w normalnym lab. w przychodni....bo to jakby nie patrzeć z lekka specjalistyczne są.

No i genetyczne....to w Zabrzu...już Ci pisałam...na ul: 3 maja 13-15....jak będziesz chciała to podam Ci telefon.

Robiłam wszystko prywatnie:
nasionka - 80 zł
TSH, antyTPO, kardiolipidowe dwie klasy, przeciwjądrowe ANA 1 - 260 zł
genetyczne + konsultacja 2 osoby - 800 zł.

Zobaczysz....że poczujesz się lepiej....musisz się zmobilizować i starać się normalnie funkcjonować.....ja na drugi dzień po szpitalu....zabrałam się za porządki - oczywiście w granicach rozsądku, ale wiem, że jakbym leżała i się nad sobą rozczulała to trwalo by to wszystko znacznie dłużej.....:blink:

reklama
dzien dobry

witam nowe Aniołkowe mamusie

nadrobiłam zaległości ale niestety nie odpiszę bo jak zwykle od jakiegoś czasu głowa pusta
brzuch boli jak na @
i wogóle nie czuję się ciążowo w środę jadę na kolejne usg i pewnie zapadnie decyzja ale ja już nie mam na to wszystko siły
wczoraj próbowalam po raz piąty zdobyć ten wstretny kawałek plastiku i znowu się nie udało
w nocy śnią mi się dzieci najczęściej noworodki
mam wrażenie że oszaleję za chwilę
miłego dnia kochane

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry