just79
Fanka BB :)
marc, ja po zabiegu praktycznie wcale nie krwawilam, po tygodniu po dłuższym spacerze pojawiło się krawienie, i potem dwa tygodnie utrzymywał się różowawy śluz. Więc takie przeplatane nie ma krwi - jest, też jest możliwe. Tylko pilnuj, czy gorączka Ci przypadkiem nie wyskoczy, bo wtedy trzeba do lekarza, bo to może oznaczać stan zapalny
ze współżyciem my wstrzymywaliśmy się miesiąc
Karolcia, ja bym nie ryzykowała na Twoim miejscu podpadnięcia tylu babom, bo jak każda kopnie Cię w tyłek za głupie myśli to w kiepskim stanie Twój tyłek będzie ;-)
super, że wyniki wychodzą dobre,a to, że stało co się stało to niczyja wina, ani Twoja, ani Twojego męża. nawet jakby Tobie wyszła jakaś choroba, albo jemu złe plemniki, to też nie byłaby ani Twoja, ani jego wina!!!! Od kiedy to ludzie są winni temu, że chorują? (no powiedzmy wykluczając przypadki, że sami sobie tą chorobę fundują, np. ja przed świętami pijąc coś zimnego z lodówki
)
Aga, "placki ziemniaczane" to powinny być słowa zakazane! znó mi się przypomniało, że zjadłabym, tylko całe szczęście nie chce mi się trzeć ziemniaków, a maszyny do tego nadal nie zakupiłam :-)
ze współżyciem my wstrzymywaliśmy się miesiąc
Karolcia, ja bym nie ryzykowała na Twoim miejscu podpadnięcia tylu babom, bo jak każda kopnie Cię w tyłek za głupie myśli to w kiepskim stanie Twój tyłek będzie ;-)
super, że wyniki wychodzą dobre,a to, że stało co się stało to niczyja wina, ani Twoja, ani Twojego męża. nawet jakby Tobie wyszła jakaś choroba, albo jemu złe plemniki, to też nie byłaby ani Twoja, ani jego wina!!!! Od kiedy to ludzie są winni temu, że chorują? (no powiedzmy wykluczając przypadki, że sami sobie tą chorobę fundują, np. ja przed świętami pijąc coś zimnego z lodówki
)Aga, "placki ziemniaczane" to powinny być słowa zakazane! znó mi się przypomniało, że zjadłabym, tylko całe szczęście nie chce mi się trzeć ziemniaków, a maszyny do tego nadal nie zakupiłam :-)