missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
dobrze
a znasz mniejwiecej wymiary czy takie chcesz standardowe jakie robie ??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dobrzea znasz mniejwiecej wymiary czy takie chcesz standardowe jakie robie ??

Nie udalo się. W niedzielę urodzilam. Za wcześnie. Okazalo się, że mam niewydolności szyjki, której nikt dwa tygodnie temu nie zauważyl. Jedyne objawy, to rano lekko twardy brzuch i zwiększone uplawy. Żadnych skórczy, ani bóli.
I rozpacz. I żal. I lzy.
Tak mi przykro kochana.....przytulamy Cię tu wszystkie bardzo mocno....trzymaj się...i zbieraj siły do kolejnej walki, będziemy z Tobą!!!!Nie udalo się. W niedzielę urodzilam. Za wcześnie. Okazalo się, że mam niewydolności szyjki, której nikt dwa tygodnie temu nie zauważyl. Jedyne objawy, to rano lekko twardy brzuch i zwiększone uplawy. Żadnych skórczy, ani bóli.
I rozpacz. I żal. I lzy.
Witaj.....robiłaś jakieś badanka po pierwszej stracie....a teraz na jakim jesteś etapie...ja tez mam już dwa Aniołki....i walczymy o zdrową dzidzię...jestem na etapie badań i poszukiwań dobrego lekarza......Ja poroniłam dwa razy. Teraz jak to piszę zaczęło mi się krwawienie po drugim poronieniu. Za jakiś czas również będziemy starać się - już po raz trzeci. Chciałabym zrobić wszystko co w mojej mocy aby nam się udało... Żal serce ściska, ale co zrobić...