Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
w końcu zostanie troszkę i powiem mu ze to tylko taka przekąska dla niego
u mnie w pierwszym cyklu @ rozkręcała się kilka dobrych dni... w 2 cyklu plamienie było wynikiem niskiego progesteronu (kolor brązowawy -jak kawa z mlekiem z tego co pamiętam) ale drugi cykl się mocno nie przedłużył (choć mógł ) bo trwał 33 dni
ja tam wiem ze moja dupcia dobrze słyszy bo tatę zaaaaawsze usłyszy

słoneczko a badali cię tylko na fotelu?? czy moze zrobiła usg dowcipne?? to jest właśnie błąd lekarzy do tej lekarki co chodzę to jest pierwsza ginka która robi dodatkowo usg dowcipne i dobrze bo naprawdę jak mnie badała na fotelu wszystko było ok a na usg dopiero wyszły cyrki.więc naprawdę warto robić usg dowcipne po 15tygodniu bo dzieciątko jest spore obciąża.
zobaczymy co bedzie, ja nie robilam wszystkich badan na zespol antyfosfolipidowy ale rozmawialam z nim o tym i powiedzial ze jak tylko zobacze dwie kreski mam sie zjawic to cos pokombinuje z lekami zebym zostala mama za 9 miesiecy :-) mam nadzieje ze sie na nim nie zawiodea ja zrobiłam kopytka -pierwszą partię spróbowałam czy dobra.... Hmmmmm nawet nie zdążyłam zanotować smaku
i tak do teraz przesypuję je do coraz to mniejszej miski żeby udawać przed s że wcale już nie zjadłam tyle ile ubyło z tej większej michyW końcu zostanie troszkę i powiem mu ze to tylko taka przekąska dla niego
missiiss wiec tak -ja bym powiedziała ale powinna się rozkręcić -chyba że jeśli to jest twój 25dc (jak gdzieś przeczytałam) to znaczy że jest jeszcze niski poziom progesteronu i na @ będziesz musiała poczekaćU mnie w pierwszym cyklu @ rozkręcała się kilka dobrych dni... W 2 cyklu plamienie było wynikiem niskiego progesteronu (kolor brązowawy -jak kawa z mlekiem z tego co pamiętam) ale drugi cykl się mocno nie przedłużył (choć mógł ) bo trwał 33 dni
karola322 a co ile ty chodzisz do gina??? I co lekarz na te bóle??
just dostałaś już namiary prawda??
aga34 może słyszeć... Albo tobie skacze ciśnienie wtedy i też reagujeJa tam wiem ze moja dupcia dobrze słyszy bo tatę zaaaaawsze usłyszy:-d
anetha no trudno powiedzieć -zależy od gina -ja do pierwszej @ nie miałam w ogóle zaglądane -a po już nie było śladu po zabiegu... Mój gin jest przeciwny wcześniejszym badaniom bo uważa że to zawsze dodatkowa ingerencja
agniesia82.... przepraszam... Nic nie napiszę... Nie mogę opanować łez....
dziewczyny tak jak pisze koti żądajcie usg dowcipnego przy każdej wizycie. ja na własnej skórze się przekonałam że warto bo by mogło by już być po wszystkim.
agniesia wpychac nie mozna na chama ale jak włozy lekko i sprawdzi przez minutę szyjkę to się naprawdę nic nie stanie. Widzisz u agnieszki wszystko było dobrze dwa tygodnie temu a tu zrobiła się twardy brzuch i się szyjka otworzyła i tak samo powiedziała mi ordynatorka gdyby nie to ze mnie coś zaniepokoiło to było by po wszystkim bo szyjka się już otwierała.kurcze ja już głupia jestem, mój gin twierdzi że nie można ..