• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Agniesia 82, Ala1977 - dziewczyny tak bardzo mi przykro , zapalam (*) dla Waszych aniołków, już brak mi słów. Tak bym chciała żeby się już ten styczeń skończył bo niestety ale zebrał żniwo:(( . Może luty będzie szczęśliwszy...

reklama
A ja zrobiłam kopytka -pierwszą partię spróbowałam czy dobra.... hmmmmm nawet nie zdążyłam zanotować smaku
i tak do teraz przesypuję je do coraz to mniejszej miski żeby udawać przed S że wcale już nie zjadłam tyle ile ubyło z tej większej michy:baffled: w końcu zostanie troszkę i powiem mu ze to tylko taka przekąska dla niego:biggrin2:

Missiiss wiec tak -ja bym powiedziała ale powinna się rozkręcić -chyba że jeśli to jest Twój 25dc (jak gdzieś przeczytałam) to znaczy że jest jeszcze niski poziom progesteronu i na @ będziesz musiała poczekać:confused: u mnie w pierwszym cyklu @ rozkręcała się kilka dobrych dni... w 2 cyklu plamienie było wynikiem niskiego progesteronu (kolor brązowawy -jak kawa z mlekiem z tego co pamiętam) ale drugi cykl się mocno nie przedłużył (choć mógł ) bo trwał 33 dni

Karola322 a co ile Ty chodzisz do gina??? i co lekarz na te bóle??

Just dostałaś już namiary prawda??

Aga34
może słyszeć... albo Tobie skacze ciśnienie wtedy i też reaguje:tak: ja tam wiem ze moja dupcia dobrze słyszy bo tatę zaaaaawsze usłyszy:-D

Anetha no trudno powiedzieć -zależy od gina -ja do pierwszej @ nie miałam w ogóle zaglądane -a po już nie było śladu po zabiegu... mój gin jest przeciwny wcześniejszym badaniom bo uważa że to zawsze dodatkowa ingerencja:tak:

Agniesia82....
przepraszam... nic nie napiszę... nie mogę opanować łez....

słoneczko a badali cię tylko na fotelu?? czy moze zrobiła usg dowcipne?? to jest właśnie błąd lekarzy do tej lekarki co chodzę to jest pierwsza ginka która robi dodatkowo usg dowcipne i dobrze bo naprawdę jak mnie badała na fotelu wszystko było ok a na usg dopiero wyszły cyrki.więc naprawdę warto robić usg dowcipne po 15tygodniu bo dzieciątko jest spore obciąża.

Kochana a mój gin od pewnego czasu nie robi mi już USG dowcipnie, tylko na "połówkowym" ostatnio mi robił żeby sprawdzić długość szyjki macicy. Wyszło mi wszystko w pożądku ale teraz to zaczynam się bać...:-(

Agatko - ja wstajęzawsze przed budzikiem więc nie denerwuję się gdy dzwoni, dlatego mnie to dziwi. A tak wogólę to chyba ustalę zakaz gadania na BB o jedzeniu ..wrrrr

Ostatnia edycja:
witam was dziwczyny
doczytalam co pisalyscie i jestem przerazona.... czemu jak tu wchodze nie moze byc tak ze sa tylko dobre wiesci ;-( smutno mi... agniesia82 tak strasznie mi przykro :-(

nową aniolkowa mame witam, ja tez poronilam dwa razy... swoja historie opisalam w watku poznajmy sie

bylam u gina, wszystko u mnie ok z podwoziem, na dniach ma byc owulacja i powiedzial mi ze mamy dzialac i przychodzic z konkretami :-D zobaczymy co bedzie, ja nie robilam wszystkich badan na zespol antyfosfolipidowy ale rozmawialam z nim o tym i powiedzial ze jak tylko zobacze dwie kreski mam sie zjawic to cos pokombinuje z lekami zebym zostala mama za 9 miesiecy :-) mam nadzieje ze sie na nim nie zawiode

mialam wstan na badania leciec ale nie wtalam takze chyba jutro pojade :/

papa milego dnia ja ide do nauki

a ja zrobiłam kopytka -pierwszą partię spróbowałam czy dobra.... Hmmmmm nawet nie zdążyłam zanotować smaku
i tak do teraz przesypuję je do coraz to mniejszej miski żeby udawać przed s że wcale już nie zjadłam tyle ile ubyło z tej większej michy:baffled: W końcu zostanie troszkę i powiem mu ze to tylko taka przekąska dla niego:biggrin2:

missiiss wiec tak -ja bym powiedziała ale powinna się rozkręcić -chyba że jeśli to jest twój 25dc (jak gdzieś przeczytałam) to znaczy że jest jeszcze niski poziom progesteronu i na @ będziesz musiała poczekać:confused: U mnie w pierwszym cyklu @ rozkręcała się kilka dobrych dni... W 2 cyklu plamienie było wynikiem niskiego progesteronu (kolor brązowawy -jak kawa z mlekiem z tego co pamiętam) ale drugi cykl się mocno nie przedłużył (choć mógł ) bo trwał 33 dni

karola322 a co ile ty chodzisz do gina??? I co lekarz na te bóle??

just dostałaś już namiary prawda??

aga34
może słyszeć... Albo tobie skacze ciśnienie wtedy i też reaguje:tak: Ja tam wiem ze moja dupcia dobrze słyszy bo tatę zaaaaawsze usłyszy:-d

anetha no trudno powiedzieć -zależy od gina -ja do pierwszej @ nie miałam w ogóle zaglądane -a po już nie było śladu po zabiegu... Mój gin jest przeciwny wcześniejszym badaniom bo uważa że to zawsze dodatkowa ingerencja:tak:

agniesia82....
przepraszam... Nic nie napiszę... Nie mogę opanować łez....

agatko ja byłam tydzień temu i idę za półtora tygodnia ale jeśli będzie mnie coś niepokoiło to mam dzwonić i do niej pojadę wcześniej. A z tymi bólami to niestety mała mnie kopie tak mocno i w szyjkę że jak wali w te szwy to boli jak diabli. Moja córeczka robi mi psikusa już była przekręcona i było ok a od dwóch dni znowu się przekręciła i wali jak szalona.a że mam mały brzuch jak na ten tydzień to to nasze maleństwo musi jakoś dawać sobie tam radę.
dziewczyny tak jak pisze koti żądajcie usg dowcipnego przy każdej wizycie. ja na własnej skórze się przekonałam że warto bo by mogło by już być po wszystkim.

kurcze ja już głupia jestem, mój gin twierdzi że nie można ..
agniesia wpychac nie mozna na chama ale jak włozy lekko i sprawdzi przez minutę szyjkę to się naprawdę nic nie stanie. Widzisz u agnieszki wszystko było dobrze dwa tygodnie temu a tu zrobiła się twardy brzuch i się szyjka otworzyła i tak samo powiedziała mi ordynatorka gdyby nie to ze mnie coś zaniepokoiło to było by po wszystkim bo szyjka się już otwierała.
Moja ginka sprawdza na każdej wizycie co i jak bo po tych moich przeżyciach ona woli wszystko miec pod kontrolą.

Aga34 ok już nic o jedzeniu:tak:

Koti ja miałam usg rzez brzuch robione i mam zdjęcie całej szyjki... nie wiem czy jest różnica -ja po prostu zawsze każę żeby mi szyjkę pokazał... zresztą u mnie zatkana była łożyskiem więc inna bajka...

Karola322
ja też za dużego brzucha nie mam bo 89 w najszerszym miejscu ale moja leży ukosem... więc kopie we wszystko -szyjce na szczęście daje spokój...

Nie wiem dlaczego tak jest... nie wiem -po prostu mam już dość...
Do jutra dziewczynki....

reklama
Agniesia82 kochana Ty moja. Tak bardzo za Ciebie trzymałam kciuki, tak bardzo się cieszyłam z Twojego dzieciątka. Tak bardzo mi przykro. Życie jest do dupyy , niesprawiedliwe , wredne i złośliwe. Trzymaj się bardzo mocno. Musisz sobie poradzić , musisz być silna. Cholera jasna gdzie ta powalona sprawiedliwość. Za mało ta dziewczyna wycierpiała?? Kur...a mać spłakałam się jak bóbr..... Dla Twojego dzieciątka
[*]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry