• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

wiecie co jak ktos chce taki komplecik to niech mi pisze na priva bo nei wiem czy ktos sobie tak mowi czy naprawde chce ;-)a ja podam tam wszystko co i jak

a powie mi ktoras czy dobrzebybylo skonsultowac to plamienie z ginem czy raczej nie trzeba??

reklama
Mnie poprzednio nie ruszali....do pierwszej @.....ani macaniem, ani usg.....
a teraz wczoraj mnie zbadał....ale jak byłam u niego tydzień po zabiegu...to nawet nie wspomniał o wskakiwaniu na fotel....

aga ale powaznie chcesz?? jak tak to ok zrobie :) tylko jakie chcesz buciki takie adidaski czy takie z paskiem przez gore takie identyczne jak zielone zrobilam a i na czapeczce m byc kwiatuszek ??

reklama
aga ale powaznie chcesz?? jak tak to ok zrobie :) tylko jakie chcesz buciki takie adidaski czy takie z paskiem przez gore takie identyczne jak zielone zrobilam a i na czapeczce m byc kwiatuszek ??

Buciki jedne mogą być z paskiem a drugie adidaski np (te w kolorze pistacjowym) a na czapeczce kwiatuszek no i jeszcze do komplecików poproszę takie opaski na główkę też z kiatuszkiem :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry