• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

haha noo daj spokój Oni są wogóle rąbnięci wszyscy..więc póki co i tak jeszcze luty jakoś na l4 muszę przetrwać między czasie szukam nowej pracy, ale teraz to okres nie bardzo sprzyjający..i też wogóle ile dostanę na umowie mam 1400zł a Oni założe się, że tyle nie dadzą hah bo dla nich to jest nierealne tyle dać..jak leżałam w szpitalu w grudniu dostałam 900zł pracowałam 24h w warunkach masakrycznych ohhh;/
i potrącili mi tak jakbym nie wiadomo ile nie była w pracy,a le cóż zobaczymy ile dadzą hah

reklama
Witam dziewczynki.

Ja dopiero teraz jestem bo pracy dużo od samego rana miałam. Ale jutro już lenię się w domu.

Kasiu - dobrze że się dzidzi nie pogarsza. A na poprawe może jeszcze trzeba dłużej poczekać i będzie wszystko ok.

Lilijanna - mieszkanko udało mi się wynająć małżeństwu z dzieckiem w drodze i z kotem :)). Od marca bo lyty przeznaczyłam na remont pokoi w domu do którego się wprowadzimy.

Missiiss - ja poproszę o 2 komplety ( czapeczka + buciki) w kolorze biało - różowym i biało - pistacjowym ... hihi ale mam wymagania :))

Asiu - mnie nie było do śmiechu , jestem dumna z mojego brzusia ale jak babcie kocham jak któraś baba jeszcze się do mnie doczepi to uduszę...

Dziewczynki moje dziecię budzi się zawsze gdy dzwoni budzik w telefonie. Czy to zbieg okoliczności czy może dziecko już tak dobrze słyszeć ??

reklama
kurcze nic sie nie rozkreca ta @ u mnie... :-( moze zrobie test ale kurcze przeciez jakby to ciaza byla to bym musiala miec owu po okresie wywolanym bo tak mowia ze pecherzyk sie nie robil a parzed okresem wywolanym pecherzyka tez nie bylo. ale jakby to byla ciaza i dzisiaj jest 26 dc to czy nie bolalby mnie brzuch ?? czy na usg nie byloby widac chociaz troche powiekszonych jajnikow moze na pecherzyk w macicy za wczesnei by bylo ale no jakies objawy by byly a ja nie mma zadnych :no:

jutro zmierze sobie temperature, a no nie no nie mozliwe bo w sumie mierzylam tempke przeciez niska byla wiec ciaza tez odpada... cholera wie juz co to jest :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry