• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

lila gratulacje :tak: ja mam obydwa ujemne az sie dziwie bo tyle kotow tyle zwierzat i zawsze jablka nie myte z ogrodu jadla m a tam koty chodzily i nie choruje i nie chorowalam na toxo

cos sie chyba ruszyla z ta moja @ ale jeszcze czerwonej nie ma...

a wy tez tak mialyscie ze po porodzie zeszly wam zylki z cyceck i delkotu i pozniej po dwoch miesiach sie pojawily i sobie sa ??bo ja tak mam

reklama
Dzień dobry kochane...;-)

Wczoraj miałam wam poświęcić trochę czasu,ale niestety znowu zalatana byłam :dry:

Co do zespołu antyfosfo.... , to ja nie mam go wykrytego, ale clexane brać będę....
Z tego co wytłumaczyła mi moja pani dr i Internet ;-) , to może być tak, że teraz robiąc badania nie wykryje nam tego zespołu. Bardzo często pojawia się on w dopiero w ciąży i to skurczybyk może się pojawić kiedy mu się tylko podoba... Żeby mieć pewność, że np. mnie ten zespół nie dotyczy, musiałabym powtarzać w ciąży co chwila te różne badania (co do najtańszych nie należą).... Dlatego już po drugiej niewyjaśnionej przez inne badania stracie przepisują często clexane profilaktycznie. I tym sposobem ja również będę brać zastrzyki, z czego bardzo się cieszę... Bo może akurat to pomoże mi zostać mamą :sorry2::sorry2:
Mississ w Twoim przypadku najlepiej chyba zastrzyki zacząć przyjmować wcześniej, żeby dzidziuś mógł się rozwijać prawidłowo od pierwszych chwil....

Ksikz może to ten sam lekarz?? a co o nim słyszałaś i skąd?? daj znać jaki jest -czytałam ze trochę małomówny ale dobry -a to o to chyba chodzi. Aha no i czy nagrywa usg bo słyszałam ze tak a zapomniałam zapytać

Asiu dzięki -kopytka:tak::tak::tak: tak jakoś mi się zachciało -może nawet wyjdą???

Gosia -ttttttaaaaaaaa każda wymówka jest dobra żeby pospać:-D

Missiiss bardzo mi sie podoba ale to zdecydowanie za tanio (tzn ja bardzo chętnie po cenie hurtowej):tak:w łeb dostaniesz -masz zakaz gmerania sobie w majtkach -do wieczora conajmniej:wściekła/y: sikaj po ciemku albo z zamkniętymi oczami

Karolcia
antykariocośtam to zupełnie co innego -mi chodziło o toxo i cyto -nie chorowałaś to nie masz przeciwciał...

Kaśka ręce opadają ile się czeka na te wyniki?? to musi tak długo trwać?? be przesady przecież wiedzą chyba co rodzice przechodzą w tym czsie:wściekła/y:

Nie nadążam za Wami -Wy coś w domu robicie oprócz pisania na bb??? bo ja tak pranie, gotowanie, sprzątanie i jakoś się nei wyrabiam z netem:confused:

daa no wlasnie tez tak mysle choc czytalam e dziewczyny z zespolem normalnie biora od testu dodatniego... ten specjalista u ktorego bylam nie mowil nic o wczesniejszym braniu ale albo dlatego ze planowal mi ciaze na kwiecien i chcial pozniej to przepisacprzed albo poprostuw ciazy chcial zebym barala... a moj priv z opola mowil ze skoro planuje zajsc w tym kolejnym cyklu to bede brala po okresie ze w okresie nie rozrzedzac jeszcze krwi zeby okres dluzej nie trwal. no nic jak sie dzisiaj rozkreci to lece do niego poczekam az wszystkich przyjmie i sie tylko zapytam ciekawe cy jego strazniczka mnie wpusci do niego :P ale bym chciala tylko sie zapytac zyzy skoro @ sama przyszal to czy bedziemy wywolywac jajeczkowanie czy damy mu szanse samemu sie zrobic i oczywiscie to clax cos tam zeby mi przepisal i juz bo ja po tym okresie heja z koksem :-) jak to bedzie okres :-)

Witajcie kochane my czujemy się do kitu wczoraj mała tak szalała że cały brzuch i plecy mnie tak bolały że nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić i na dodatek zjadłam kolacje a później przytulałam się do kibelka a juz myślałam że mam spokój, w nocy też się nie za dobrze czułam wstawałam do kibelka i brzuch mnie bolał obudziłam się po 5.00 i spać nie mogłam. Dzisiaj mała się rusza od rana i jakoś dziwnie od dwóch dni boli mnie szewek jak mała kopie tylko nie wiem czy znowu się przekręciła i wali tam kopniaki czy coś nie tak jest z tym szewkiem.

Dziewczynki a co do zusu to u mnie było tak jak poszłam na zwolnienie to pierwszy miesiąc wypłacił mi pracodawca a kolejne dostaje 10 każdego miesiąca od zuzu. I wiecie że jak przepracowałyście rok albo ponad to wyliczana jest średnia z tych wszystkich miesięcy a jak mniej niż rok to wtedy biorą średnią z 3 ostatnich. Chyba że macie stałą pensję to wtedy jest stała u mnie płacili mi stała plus to co za umowy i wyszło mi ze teraz mam wiekszą kasę niż przez ostatnie pół roku.

Dziewczynki ściskam was mocno
kasiu szkoda że tyle czasu trzymają cie w niepewności i ty musisz się tyle czasu stresować ale ja wierzę że wszystko będzie dobrze:-).

Wiesz co bo taka sytuacja nastąpiła, że jak zaszłam w ciąże to oni za tydzień zlikwidowali w mieście biuro i zwolnili wszystkich a teraz w Olkuszu mają a ,mieli w Będzinie i wszyscy wylecieli, a ja nie mogłam bo wtedy była ciąża więc nie mogli mnie wyrzucić i teraz cały czas od stycznia jestem na l4 więc pracodawca mi za styczeń ma wypłacić, ale też nie wiem jak wypłacą bo Oni robią to bardzo nie sprawiedliwie.
I ja już do tej pracy napewno nie wrócę bo już mi mówią prosto z mostu, że woleli by żebym im już l4 nie przynosiła;/ co za .... i dlatego póki co jestem na l4.

13x13 juz nie gmeram w kaczce tylko dzisiaj ostatni raz :sorry2: ale cos mnie brzuch zaczyna mocniej dokuczac nei ze bardzoa le troche obys ie rozkrecilo i gnam o 20 do gina zapytac sie co i jak :) a jak do 14.30 sie rozkreci to zadzwonie do niego :-)

reklama
Agatko wyśle wam na priva do kogo ja idę:-)U niego byłam też w poprzedniej ciąży moze i jest małomówny ale to co trzeba powie. Ale jest bardzo sympatyczny a do tego fachowiec

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry