aniolki
i tym razem sie uda !!!
witam :-) jak prosila 13x13 melduje sie ;-) milo sie czyta Agatko kiedy piszesz ze M ma taka "wiez" z Alicja
jaka czujna ta twoja kruszynka 
karola wytrzymajcie jeszcze troszke... w sumie juz nie duzo ci zostalo do koncoweczki wiec dacie rade-silne dziewczynki jestescie
missiiss no widzisz problem myslenia czy to @ czy nie sam polazl dalekkkkoooo;-) teraz masz na glowie brata i cala ta sprawe z jego przyszla tesciowa
swoja droga niezle bezczelna ta kobieta jest 
kochane ja mam dzis wizyte u gina
niewiem czemu ale troszke sie stresuje(chyba ty ze znow bedzie mi ktos lukał do norki
)odbieram tez przed wizyta badanie na cukier...oby bylo ok po tych lekach...no i zobaczymy czy te hormony sie unormowaly...dzis go zapytam co z tymi polipami...o ile znow nioe zapomne
bo jak chce za duzo wiedziec to zapominam o wszystkim
cos z moja glowa nie halo
no wiec ide pomedytowac przed wizyta

odezwe sie po....
jaka czujna ta twoja kruszynka 
karola wytrzymajcie jeszcze troszke... w sumie juz nie duzo ci zostalo do koncoweczki wiec dacie rade-silne dziewczynki jestescie

missiiss no widzisz problem myslenia czy to @ czy nie sam polazl dalekkkkoooo;-) teraz masz na glowie brata i cala ta sprawe z jego przyszla tesciowa
swoja droga niezle bezczelna ta kobieta jest 
kochane ja mam dzis wizyte u gina
niewiem czemu ale troszke sie stresuje(chyba ty ze znow bedzie mi ktos lukał do norki
)odbieram tez przed wizyta badanie na cukier...oby bylo ok po tych lekach...no i zobaczymy czy te hormony sie unormowaly...dzis go zapytam co z tymi polipami...o ile znow nioe zapomne
bo jak chce za duzo wiedziec to zapominam o wszystkim
cos z moja glowa nie halo
no wiec ide pomedytowac przed wizyta

odezwe sie po....
, jesuuuu czy te baby nie rozumieja,ze kobiet w ciazy nie mozna tak wnerwiac?!

) - mam nadzieje że nikt się nie zapyta czy bęęde maiła bliźniaki