• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

witam :-) jak prosila 13x13 melduje sie ;-) milo sie czyta Agatko kiedy piszesz ze M ma taka "wiez" z Alicja :-D jaka czujna ta twoja kruszynka :tak:
karola wytrzymajcie jeszcze troszke... w sumie juz nie duzo ci zostalo do koncoweczki wiec dacie rade-silne dziewczynki jestescie :tak:
missiiss no widzisz problem myslenia czy to @ czy nie sam polazl dalekkkkoooo;-) teraz masz na glowie brata i cala ta sprawe z jego przyszla tesciowa:szok: swoja droga niezle bezczelna ta kobieta jest :szok:

kochane ja mam dzis wizyte u gina :baffled: niewiem czemu ale troszke sie stresuje(chyba ty ze znow bedzie mi ktos lukał do norki :-D)odbieram tez przed wizyta badanie na cukier...oby bylo ok po tych lekach...no i zobaczymy czy te hormony sie unormowaly...dzis go zapytam co z tymi polipami...o ile znow nioe zapomne :confused: bo jak chce za duzo wiedziec to zapominam o wszystkim :baffled: cos z moja glowa nie halo :dry:
no wiec ide pomedytowac przed wizyta :-D:-D:-D odezwe sie po....

reklama
tak myslalam,ale M padneity byl i nie chcial seksu:( wrr,ale dzien wczesniej sie kochalismy czyli w 12tym dniu. a i jeszcze mi wyglosil,ze w takim razie po owulce bedziemy sie kochac zeby chlopak byl:) no zabic go tylko!!! no ale dzis juz mu nie daruje:)

no z tesciowa mam przechlapane tzn on

lena ola witajcie ;-)
no z @ juz mi przeszlo swirowanie bo w ogole plamienie mi juz przeszlo :confused: nie wiem oc o chodzilo ale np zasczelam sie zastanawiac czy rto nie implantacyjne :confused: dzizas swiety ja juz glupieje bo w sumie tak 19 bylam na podgladzie i mowil tylko ze pecherzyk si enie robil a mogl sie zrobic po okresie wczesniej i peknac? nie no nie gto niemozliwe bo tempka przeciez niska... nie wiem co to bylo al ejak pojde 11 lutego do ginka to mu o tym powiem mam nadzieje ze wtedy bede po @ normalnym ...

kurcze glodna jestem, zrobilam buciki wioli i jeszcze opaska :-)

Czesc Missiiss .My wszystkie za duzo chyba rozmyslamy:( ja mialam plany zyc normalnie ,nie polowac na dni plodne itd. ale codziennie budzi mnie mysl-ja chce dzidziusia,i non stop mysle,za to rzadziej miewam smutki z powodu córeczek:(nie wiem czy to dobrze,mysle o nich i kocham bardzo bardzo,nie zapomnialam ,ale juz tak bardzo nei boli.i mysle o kolejnej dzidzi. dziwnei mi z tym

Ja np. swoaja @ zawsze mam 2-3dni ;-)

A u mnie remont trwa nadal juz 3 tydz i co najgorsze konca nie widac :/ a szlag by to trafil,ze mi sie zachcialo drzwi od lazienki przekladac...

A wogole to kolezanka mnie dzis wnerwila,bo ja mowie,ze konczy mi sie 19sty tydzien(bo ktoras mi tu tak dzis powiedziala z was),a ta na upartego,ze 19sty mi sie zaczyna:no:, jesuuuu czy te baby nie rozumieja,ze kobiet w ciazy nie mozna tak wnerwiac?!:wściekła/y:

Wogóle - zjadałm przed chwilą 3/4 czekolady białej i mam teraz wyrzuty sumienia normalnie :-(- jak można się tak bezkarnie obżerać ( no może nie tak bezkarnie - bo czuje jak mi tyłek rosnie od tych słodyczy:blink:) - mam nadzieje że nikt się nie zapyta czy bęęde maiła bliźniaki:-p:-D

Ble... zwymiotuję zaraz:baffled: a S mnie zabije ze jedyne co je jego córka to chleb ze śmietaną i z cukrem -zjadłam duży kubeł śmietany:szok::szok::szok::szok: ale nie mogłam się powstrzymać:-(:-(:-(

Anetha81
nie wiem dlaczego... myślę o Was codziennie... wczoraj S chrapał a ja myślałam o Agnieszce... nie wiem dlaczego tak to wszystko jest poukładane -czy też dlaczego jest taki bałagan... Nie przerasta Cie to... jesteś bardzo dzielna i silna... musicie dać sobie czas -ale nie zamykać się w swoich światach... ja sie zupełnie w swoim zgubiłam -i gdyby nie S zgniłabym w łóżku...

Karola322 to tak jak facetów z bólu zęba leczy zbliżająca się wizyta u dentysty -tak Ciebie leczy myśl o szpitalu:-p

Asiu kaman o ten Twój brak uśmiechu... ejże mamuniu:confused:

Missiiss a myślisz że brat posłucha???

O matko.. chciałam posiedzieć z Wami, popisać ale moje tornado się przebudziło:szok::szok::szok: ałaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

reklama
ble... Zwymiotuję zaraz:baffled: A s mnie zabije ze jedyne co je jego córka to chleb ze śmietaną i z cukrem -zjadłam duży kubeł śmietany:szok::szok::szok::szok: Ale nie mogłam się powstrzymać:-(:-(:-(

anetha81
nie wiem dlaczego... Myślę o was codziennie... Wczoraj s chrapał a ja myślałam o agnieszce... Nie wiem dlaczego tak to wszystko jest poukładane -czy też dlaczego jest taki bałagan... Nie przerasta cie to... Jesteś bardzo dzielna i silna... Musicie dać sobie czas -ale nie zamykać się w swoich światach... Ja sie zupełnie w swoim zgubiłam -i gdyby nie s zgniłabym w łóżku...

karola322 to tak jak facetów z bólu zęba leczy zbliżająca się wizyta u dentysty -tak ciebie leczy myśl o szpitalu:-p

asiu kaman o ten twój brak uśmiechu... Ejże mamuniu:confused:

missiiss a myślisz że brat posłucha???

O matko.. Chciałam posiedzieć z wami, popisać ale moje tornado się przebudziło:szok::szok::szok: Ałaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

agatko masz racje obiecałam jej ze jak będzie naprawdę bolało to pojadę a ona powiedziała że bym się tak nie męczyła. A jak usłyszałam o szpitalu to słabo mi się zrobiło i już jestem zdrowa:-):-) ale tak zauważyłam że chyba brzusio mi rośnie większy i chyba to tez taki powód może tego kłucia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry