Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A ja właśnie ugotowałam zupkę grzybową pierwszy raz w życiu ciekawe czy mężusiowi będzie smakowała bo według mnie jest smaczna:-):-).
ja tez nie widzialam a chyba gdzies z tylu ten pecherzyk sie nie schowal ??

to widać to jakaś regionalna potrawa, u mnie nie znana ;-)
u mnie w dzieciństwie była bardziej oszczędna wersja - chleb zmoczony wodą z cukrem
ewela, już ja lepiej nie będę próbować, bo jeszcze mi posmakuje. i niebawem będę szersza niż dłuższa
ja dopiero mialam pierwsza po porodzie i teraz czekam na druga ale niby owulki na usg nie bylo widac to skad ten sluz 
Oj przypomniał mi się przysmak z dzieciństwa :-) Tutaj niestety tego nie spróbuję, bo ta śmitana to jednak nie smakuje tak jak ta w Polsceja wiele żywieniowych innowacji potrfię zrozumieć, ale zestaw chleb, śmietana i cukier, jakoś mi się w łepetynce nie mieściezwłaszcza ten chleb plus śmietana
![]()
Nie mają takiego podziału jak słodka i kwaśna czy chociażby procentowo. Jest śmietana i tyle.
Najchętniej to codziennie bym ziemniaczki jadła. Kanapki z wędliną niestety odpadają, bo tutaj zakazują jeść wędlinę w ciąży, chyba że się ją podgrzeje do odpowienio wysokiej temperatury, więc czasami się skuszę na panini, ale G nosem kręci na to, bo dla niego jak mówią że wędliny nie wolno to nie wolno 
Taki przysmak też pamiętam :-) Muszę poszukać czy tutaj tego nie mają, chociaż do tej pory nie widziałam :-(ja jem naraz to mleczko w tupce skondensowane :-) to jest dopiero przegięcie:-):-).