• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ble... zwymiotuję zaraz:baffled: a S mnie zabije ze jedyne co je jego córka to chleb ze śmietaną i z cukrem -zjadłam duży kubeł śmietany:szok::szok::szok::szok: ale nie mogłam się powstrzymać:-(:-(:-(
ja wiele żywieniowych innowacji potrfię zrozumieć, ale zestaw chleb, śmietana i cukier, jakoś mi się w łepetynce nie mieście :szok::baffled::szok: zwłaszcza ten chleb plus śmietana :shocked2:

reklama
ja wiele żywieniowych innowacji potrfię zrozumieć, ale zestaw chleb, śmietana i cukier, jakoś mi się w łepetynce nie mieście :szok::baffled::szok: zwłaszcza ten chleb plus śmietana :shocked2:

just ! to nie jakaś innowacja, to stare dobre papu, jak byłam mała to często tak szamałam teraz co prawda mniej mi to smakuje... ale rzecz gustu...

chleb ze smietana i cukrem - mniam kiedys to namietnie jadłam:-), just musisz spróbowac pycha ;-)

heh ja własnie ze sklepu przyjechalam i zestaw jest: banan -ten to z przedszkola od mojego syna,on nie je, kiwi , czekoladka tiki taki i migdały :-)

just ! to nie jakaś innowacja, to stare dobre papu, jak byłam mała to często tak szamałam teraz co prawda mniej mi to smakuje... ale rzecz gustu...
to widać to jakaś regionalna potrawa, u mnie nie znana ;-)
u mnie w dzieciństwie była bardziej oszczędna wersja - chleb zmoczony wodą z cukrem

ewela, już ja lepiej nie będę próbować, bo jeszcze mi posmakuje. i niebawem będę szersza niż dłuższa

Ostatnia edycja:
wogóle - zjadałm przed chwilą 3/4 czekolady białej i mam teraz wyrzuty sumienia normalnie :-(- jak można się tak bezkarnie obżerać ( no może nie tak bezkarnie - bo czuje jak mi tyłek rosnie od tych słodyczy:blink:) - mam nadzieje że nikt się nie zapyta czy bęęde maiła bliźniaki:-p:-d
aguska nie mniej żadnych wyrzutów sumienia bo ja jem naraz to mleczko w tupce skondensowane :-) to jest dopiero przegięcie:-):-).

wiecie co ?? znow mialam lekkie plamienie i ciagnacy sie śluz czy to owu ?? ale jak by to moglo byc ze sie na usg schowala ?? :confused: ja juz do reszty zglupialam ale dzisiaj meza zmolestuje napewno ;-) i w ogole te dwa dniplamien po prawej mnoebardziej kulo ... cholera wie co to jest ale pewnie jak owu to za pozno juz jest ale co tam po sexix sie mozna :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry