• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Karolcia, Anetha jeśli mogę Wam coś doradzić, to nawet jeśli Wam wyjdą przeciwciała antykardiolipinowe i ana dobrze, to szukajcie lekarza, który zaleci Wam w ciąży branie zastrzyków na rozrzedzenie krwi... Ja przez ten rok od drugiej straty przeszukałam chyba cały internet wzdłuż i wszerz i dowiedziałam się, że baaardzo często po dwóch, trzech niewyjaśnionych stratach dzięki tym zastrzykom udaje się donosić ciążę. :blink::blink: Ja znalazłam już lekarkę, która powiedziała, że jak zobaczę dwie krechy, to mam do niej zadzwonić, ona wypisuje mi recepty i zaczynamy kłucie... :sorry2::sorry2:

Te zastrzyki są dla mnie niemalże ostatnią nadzieją... Tak bardzo wierze w ich moc :zawstydzona/y::zawstydzona/y: i w to, że mi tym razem pomogą :zawstydzona/y::zawstydzona/y:....

reklama
daa rozbrajasz mnie... bo seksy robimy w te same dni haha ja tez dopiero drugi raz :-D pierwsze byly w 10dc a drugie dzis rano wiec wychodzi na to ze tylko pare godzin mamy w bobo seksach :-D mam nadzieje ze testowac tez bedziemy razem :-D

mnie sie odechciewa studiowania, przez wykladowcow, ja sie ucze a tu sruu jakies inne cos na egzaminie wziete z kosmosu chyba... a ja umie na blache wszystko co bylo na zajeciach i mimo wszystko wychodze potem na glupia ktora nie umi sie nauczyc

witam ponownie :happy2:

daaa, pati, ewela
- to trzymam kciuki za egzaminy i kończcie już te sesje...
le jak se tak wspomnie to fajnie było tak zakuwać... ja teraz coś zaczęłam myśleć o podyplomówce,ale to na przyszły rok, zobaczymy jak się potoczą losy... może najpierw bejbiś :confused:

daaa - plan w boboseksach prawie wykonany ??

Dzięki za kciuki :-) Na szczęście najgorsze już mam za sobą :-) Za tydzień będziemy mogły już opijać koniec sesji ;-);-)

Plan boboseksów w trakcie realizacji ;-);-);-)

O widzę ze temat płacenia za śluby:-)

Więc tak u nas.... hmmm trudno powiedzieć -płaciliśmy razem -od rodziców dostaliśmy po tyle samo kasy (w ramach dofinansowania) a resztę w miarę potrzeby. Kto miał to płacił -zresztą jakie to ma znaczenie po ślubie?? ważne żeby na minusie nie zostać -na ślubie się nie zarobi a po to już nie ma znaczenia z czyich poszło;-)
No chyba ze płacą rodzice w pełni -wtedy jestem za tym żeby każdy płacił za swoich gości -a rzeczy takie jak ciasta, alkohole, napoje i owoce (jak u nas) i coś tam co trzeba dodatkowo -po połowie...
Generalnie tak -gadanie w stylu "panna młoda wesele a pan młody wódka obrączki" (bo tak wpierała mi siostra S) zostało odparte moim argumentem "Ty sobie mogłaś dawać posag jak teraz dupą w domu siedzisz i mąż Cię utrzymuje, jeśli chodzi o taki podział to trochę nie halo bo akurat ja pracuję i zarabiam niemało"...nie ma to oczywiście znaczenia bo konto wspólne -ale foch był...

Wiecie co dziewczyny tak nie doczytałam wszystkiego... chciałam walnąć swoje przemyślenia ale to innym razem -dziś takie cudowne wieści od Kasikz i od Lilijki... i mam zamiar się dziś tym cieszyć

Mój eSik (jak sobie życzył o sobie napisać) zagląda przez ramię i serdecznie Was pozdrawia i życzy dużych brzuchów... i tyłków :-D a co tam niech nie tylko ja rosnę:-p

Do napisania dziewczynki:tak:

daa ja tez o tych zastrzykach gadalam i mysle ze tez mi je przepisze bo powiedzial tak "najpierw dwie kreski potem odrazu do mnie i pomyslimy" a mysle ze mu przegadalam bo jak zaczelam gadac ze mam ujemne kardiolipidowe ale ze to nie znaczy ze tego zespolu nie mam bo moze sie on ujawnic w ciazy, lub mam inne przeciwciala dodatnie a ja wszystkich nie robie bo mi szkoda kasy jak leczenie jest jedno no i sie lekarz ze mna zgodzil i mysle ze te zastrzyki mi przepisze tez... przez moje gadanie wyszlo na to ze ja juz wszystko wiem :-D lekarz mial fajna mine jakmnie na kolejne badania chcial wysylac a ja mu mowilam ze juz zrobilam je to sie tylko usmiechal :-D

daa rozbrajasz mnie... bo seksy robimy w te same dni haha ja tez dopiero drugi raz :-D pierwsze byly w 10dc a drugie dzis rano wiec wychodzi na to ze tylko pare godzin mamy w bobo seksach :-D mam nadzieje ze testowac tez bedziemy razem :-D

mnie sie odechciewa studiowania, przez wykladowcow, ja sie ucze a tu sruu jakies inne cos na egzaminie wziete z kosmosu chyba... a ja umie na blache wszystko co bylo na zajeciach i mimo wszystko wychodze potem na glupia ktora nie umi sie nauczyc

Jeśli nam się uda w tym miesiącu, to nawet termin będziemy mieć ten sam :-D:-D

A studiami się nie martw, najważniejsze, że "do przodu" :tak::tak: Jeszcze tylko kilka dni i koniec nerwów :tak::tak:

no my na nasz slub mamy 10 tys reszte nam dokladaja troche tesciowa i troche moi rodzice ale musza wziac pozyczke... ja chcialam male przyjecie ale moj tat zarzadzil z moim mezem ze ma byc wesele w sumie si enie dziwie bo moj tato ma 13 cioro rodzenstwa po calej plsce i jedyne okazje do spotkan to wlasnie sluby albo pogzeby... chcieli to maja mi najbardziej jest zal kasy na wodke...

a z bratem mowil ze juz zalatwil z tesciowa i ona powiedziala ze tylko w kosciele bedzie, ja mowilam mamie zeby sie nie dala przekabacic bo moja mama czeto lubi b yc matka teresa ale mysle sze bedzie ok i tez jej mowilam ze jak chce duzo to niech placi za swoich a ona za swoih i juz i bedzie sprawiedliwei.. z drugiej strony trzeba miec tupet zeby jeszcze narzekac jak ktos chce dac pieniadze na przyjecie i wymagac i strzelac ochy bo chce sie miec wesele za czyjes pieniadze... kosmos jakis

wiecie co wracajac jeszcze do mojego plamienia :sorry2: ostatni raz obiecuje
to czasem przez chwile mnie boli brzuch na @ pozniej przestaje i tak w kolko po 3 godziny nie boli i znow z 15min boli a krwi jak nie bylo nie ma... moze sexik to naprawi ;-) isobie tak myslalam o tych zrostach po lyzeczkowaniu ze po nich skompeookresy sa... ale to chyba niemozliwe ze u mnie sa skoro pierwsza @ byla obfita to bez sensu jakby bly zrosty i druga bylaby cienka co nie?? tak w ogole to powiem wam ze dzisiaj caly dzien zastanawiam sie nad to histeroskopia... :sorry2: moze sie skuszze?? musze jeszcze to przemyslec ale zobacze pierw co wyszlo z posiewu z szyjki no i musze sie dowiedziec od gina czy to sie robi w znieczuleniui czy jak bo ja po lyzeczkowaniu na zywca mam serdecznie dosc jakiegokolwiek grzebania mi tam :no:

agatka ja nie chce wielkiej dupy bo kto mi ja bedzie piescil? moj nie lubi wielkich dupci :-p

missi ja juz pisalam ze bym na twoim miejscu zrobila histeroskopie poczytaj sobie o tym badaniu i moze to cie uspokoi lub w glowce pouklada conieco

a co do @ to masz jeszcze czas wiec spokojnie poczekaj

daa ja mam jeszcze 8 dni i nie daj boze miesiac poprawkowej :/ nigdy jeszcze nie mialam poprawek... i nie chce miec wrr

reklama
Mississ gdybym miała dostać skierowanie na histeroskopie, to bym się nawet nie zastanawiała... Prywatnie taka "przyjemność" kosztuje grubo ponad 1000 zł , w porywach do 2000.....

Pati 8 dni zleci raz dwa ;-);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry