Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzięki za kciuki :-) Na szczęście najgorsze już mam za sobą :-) Za tydzień będziemy mogły już opijać koniec sesji ;-);-)
Plan boboseksów w trakcie realizacji ;-);-);-)

... tzn . w spr. opijania, bo boboseksy to już nie ze mną...

Jutro mi się nie przydadzą... 

i znowu do nauki :-):-) Koło 1 jeszcze seksik mnie czeka, a jutro wstać muszę z rana 
Ehhhh....
bo wiecie co ja sie boje tej histeroskopi jak cholera i boje sie ze mnie cos jebnie w leb i zaraz po bede glupia dziecko chciala i najgorsze jakby wyszlo niestety ze mna to jest tak ze raz tak raz siak .... i tego sie boje a juz najmadrzejsza jestem wieczorami ale to juz chyba pisalam![]()
bo wiecie co ja sie boje tej histeroskopi jak cholera i boje sie ze mnie cos jebnie w leb i zaraz po bede glupia dziecko chciala i najgorsze jakby wyszlo niestety ze mna to jest tak ze raz tak raz siak .... i tego sie boje a juz najmadrzejsza jestem wieczorami ale to juz chyba pisalam![]()