Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
na wypadek gdybym juz byla w ciazyale święte słowa ,tak mu powiem następnym razem
poza tym ja już wątpić zaczynam...pewnie @ zawita zaraz z wielkim hukiem
no ale staram się jednak odganiać te myśli i wierzyć ,że może uda się.
Karolcia masz juz wyniki badan genetycznych?????
obyś miała dar jasnowidzenia!!!!!!!!!
ja chcę już byc w ciazy...jak wytrzymać jeszcze te 3 miesiące?
U mnie w sumie ok. Jeszcze troszkę krwawie po zabiegu (to już 8 dni- to normalne???). Psychicznie złąpałąm rónowagę-tak mi się przynajmniej wydaje. ALe zabieg śni mi się prawie codziennie, i że badania różne robię itd. Mam to cały czas w głowie. 27 wizyta u gina. Mam nadzieję, że moja szyjka nie wygląda jak po wojnie. Zakupiłam sobie pełno leków (m.in. wit. e tą 400 j.m bo jest na recepte, cynk, dziegiel chiński i wiesiołek) mam nadzieję, że przyniosą efekty. Póki co i tak musze czekać na zielone światełko.
Oj tyłek w górze to super sposób...u mnie się sprawdził....i do tego wspólne szczytowanie....myśmy własnie tak od razu trafili w fasolke....i to nawet dni płodne nie były....i tylko jedne przytulanki.....
Pieczarkowa...mniam, ale nie umiem jej gotować :-(Myszka ja mam zupke pieczarkowa ktora wczoraj gotowalam z makaronem.
A dzisiaj do tego robie frytki rybe i surowke z kapusty pekinskiej![]()