gosiah
Mamusia Tomusia
Mysza: polecam zapiekanke-ja robie bez pomidorów. Jest naprawdę pyyyyszna
Czas przygotowania: 40 minut
Czas pieczenia: 40 minut
Ilość porcji: 6
składniki
2. w tym czasie usmaz mieso z czosnkiem, cebula i przyprawami. po usmazeniu dodac koncentrat
3. w rondelku rozgrzac maslło i dodac make. Mieszajac podlewac rosolem i smietanka nastepnie dodac polowe startego zoltego sera i przyprawic wedlug uznania do smaku sola i pieprzem.
4. w formie wylozyc plastry ugotowanych ziemniakow, mieso, plastry pomidorow. Zalac to sosem i posypac reszta sera.
Zapiekac przez ok 20 mni w temp 180 stopmni.
Katka: piękny sen :-) i wiesz co??? myślę, że to dla Ciebie bardzo dobrab wróżba i Twoja Mama chciałą Ci powiedzieć, żebyś się nie poddawała bo będziesz miała swoją kruszynkę. Piękny sen-naprawdę
Czas przygotowania: 40 minut
Czas pieczenia: 40 minut
Ilość porcji: 6
składniki
- 1.2 kg ziemniakow ,
- 5 sparzonych obranych ze skorki pomidorow,
- 2 zabki czosnku,
- 2 lyzki oliwy,
- 750 dag miesa mielonego,
- 2 cebule,
- 2 lyzki koncentratu pomidorowego,
- po 4 dag masla i maki,
- 8 dag sera zoltego,
- 20 dag smietany kremowki,
- 1/2 l bulionu warzywnego,
- przyprawy + zioła (według uznania)
2. w tym czasie usmaz mieso z czosnkiem, cebula i przyprawami. po usmazeniu dodac koncentrat
3. w rondelku rozgrzac maslło i dodac make. Mieszajac podlewac rosolem i smietanka nastepnie dodac polowe startego zoltego sera i przyprawic wedlug uznania do smaku sola i pieprzem.
4. w formie wylozyc plastry ugotowanych ziemniakow, mieso, plastry pomidorow. Zalac to sosem i posypac reszta sera.
Zapiekac przez ok 20 mni w temp 180 stopmni.
Katka: piękny sen :-) i wiesz co??? myślę, że to dla Ciebie bardzo dobrab wróżba i Twoja Mama chciałą Ci powiedzieć, żebyś się nie poddawała bo będziesz miała swoją kruszynkę. Piękny sen-naprawdę
Ostatnia edycja:

w sumie sama sobie ograniczyłam tylko jedzenie nie jem poniżej 1000kcal i pijjjjjjeeee duuuużżżo wooodyyyy jem praktycznie tylko śniadanie i obiad po 18 już NIC!!!! katusze dla mnie ale zawziełam się bo naprawdę w nic nie moge wejść z ciuchów i jak robiłam porządek w szafie to prawie się popłakałam