13x13
Fanka BB :)
Dziewczyny jestem z Wami i trzymam kciuki
Sama jestem dowodem na to że nie trzeba długo czekać ALE nigdy bez badań...
Bo najgorsze co możemy zrobić to zaryzykować życie naszych dzieci wierząc lekarzom że "tak się czasem zdarza" -czasem ale nie zawsze -i żadna z nas nie chciałaby mieć świadomości ze mogła coś zrobić a nie zrobiła...
Sama jestem dowodem na to że nie trzeba długo czekać ALE nigdy bez badań...
Bo najgorsze co możemy zrobić to zaryzykować życie naszych dzieci wierząc lekarzom że "tak się czasem zdarza" -czasem ale nie zawsze -i żadna z nas nie chciałaby mieć świadomości ze mogła coś zrobić a nie zrobiła...
, a momentami tak:
, bo są powalający same chłopaki ja nie mam raczej zawiorwań na widok pań z brzuszkami czy maleństw , siostra ma niemowlaczka ma niecałe 3 tygodnie , i jak go wzięłam na rączki i trzymałam i jak mi spojrzał w oczy to powiedziałam M ,że jak tylko umowa będzie to robimy takiego śłodziaka,bo warto wszystko przejść aby taki skarb mieć, poprostu to jest tak cudowne uczucie ,że jak utule własne to sie porycze ze szczęścia, chłopaki dali mi popalić ,ale uwielbiam te chwile jak mi wszyscy po głowie "chodzą" najmłodszy ma 3 tygodnie niecałe, potem 1,5 roku, 2latka, 3 latka ,4 latka i ich bym pozjadała każdego tuliłam już po poronieniu jedynie mój chrześniak ten najstarszy był już na świecie jak byłam w ciąży, to wręcz odwrotnie było , przelałam miłość na niego , to moje oczko w głowie