Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Co prawda nie życzę trafić Ci tam inaczej jak tylko do porodu, ale masz bajkę z tym szpitalemTo klinika rodzinna .
W sumie w tym momencie jest tylko 6 pacjentek na oddziale .
Witajcie,strasznie długo mnie nie było,ale jakoś nie miałam czasu,moje życie to teraz Zosieńka moja kochana. Gratuluję przyszłym mamusią i życzę udanych 8 miesięcy!!! Ja mam Zosię już w domku,teraz czeka nas co 2 tyg wizyta na Zaspie w szpitalu. Zośka jak narazie jest zdrowa w szpitalu przeszła transfuzję krwi ale doszła już do siebie.Nie jest za duża ma trochę ponad 1,5 kg, lekarze nie widzieli przeciwskazań żebym ją zabrała, bałam się ale narazie jest okBudzi się w nocy co 4 godziny do papu i śpi ładnie dalej. Jest grzeczna.Jutro wstawię jej zdjęcia to sobie zobaczycie. Pozdrawiam WAS!!!
![]()

bardzo chciałabym mieć przyjaciółkę z prawdziwego zdarzenia jak zginoł mój mąż wszyscy moi "przyjaciele" nagle przestali dzwonić potem się dowiedziałam że się bali
zamiast być ze mną w takim momencie nagle nie miałam nikogo oprócz mojego synka który uratował mi życie. Także od tego czasu "przyjaciół" nie mam:-( ALE ZA TO MAM WAS!!!!!!!