• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Słuchajcie babki a mnie dzisiaj moja była teściowa przyniosła 80 pierogów do pracy! Ale ona zawsze spoko była :) Obecna jest do bani, ale mieszka daleko, więc mam ją z głowy. Ja to tak sobie dobieram: teściowa fajna - to zostaje, chłop beznadziejny - odpada, chłop drugi fany - zostaje, obecna teściowa do niczego - odpada :-D:-D:-D

reklama
No ta kombinacja byłaby do bani kompletnie! Ale tak jak mówisz - najważniejsze, że obecny mąż fajny a najśmieszniejsze, że pierwszy też się ponaprawiał i żyjemy w zgodzie jak nigdy dotąd. No po prostu chińska rodzina :) Ostatnio ja z moim M podwoziliśmy mojego byłego po samochód do warsztatu! Trzynaście lat temu byłoby to nie do pomyślenia! A tak to jeszcze nam zaoferował drzewo do kominka za kompletną darmochę :) No sielanka! Tak to lubię!

No ta kombinacja byłaby do bani kompletnie! Ale tak jak mówisz - najważniejsze, że obecny mąż fajny a najśmieszniejsze, że pierwszy też się ponaprawiał i żyjemy w zgodzie jak nigdy dotąd. No po prostu chińska rodzina :) Ostatnio ja z moim M podwoziliśmy mojego byłego po samochód do warsztatu! Trzynaście lat temu byłoby to nie do pomyślenia! A tak to jeszcze nam zaoferował drzewo do kominka za kompletną darmochę :) No sielanka! Tak to lubię!

:-D:-D To dobrze, że "ociepliły" się stosunki z byłym...lepiej żyć w zgodzie...choć czasem nie można, przykład - ja + teściowa = wieczna katastrofa...:zawstydzona/y:
Ja to mówię...CUDA przedświąteczne :-D

Hahaha no coś z tymi teściowymi dziwnie dzisiaj.:szok::szok::szok:
Moja właśnie przyniosła mi obiad :szok::szok::szok:( kotleta z ziemniakami i surówką ) ,bo jak ja nie mam siły to prędko tej zupy u mnie nie będzie. :-D:-D:-D:-D:-D
Małego zaprosiła na dół.:tak:
Ktoś mi normalnie teściową podmienił. :szok::szok::eek::eek::eek::-D:-D

A mój młody się cieszy jak dziecko z tych pierogów. Powiedział, że nie tknie niczego dopóki z pracy nie wrócę. Ło matko, tylko żeby się nie przejadł, bo jeszcze na żołądek zacznie narzekać! Będę musiała nad tym czuwać i własną piersią lodówki bronić! Pierś mała ale waleczna :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry