Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Jeśli piszemy o takich gafach ...to ja kiedyś zupę odlałam ,bo mi się wydawało,że to ziemniaki.As moja koleżanka kiedyś makaron z rosołu odcedziła. No ... i ... został sam makaron hi, hi

A wiecie co było najlepsze z tą szczawiową?ZJOLA, moi znajomi gotują na Wigilię biały barszcz z białą kiełbasą - dla mnie to nie do pomyśłenia, ale co ludzie to obyczaj
AS, szczawiowa bez szczawiu hahahaahahahahaa
JUST, mało tego, ja od swojej prezent dostałam, szukałam czy oby czasem arszenikiem nie podsypany, ale nie......czyściutko ;-)

No jak to jaka?/

Witam dziewczyny - chciałam sie tylko zameldować i pochwalić, ze oficjalnie wkroczyłam już w II trymestr - strach jest juz mniejszy i uśmiech znacznie częściej gości na mojej buzi, ale nadal boję się Tu zaglądać - boje sie mysleć, że nie zawsze jest tak jakbyśmy sobie tego życzyły.
Trzymam kciuki za wszystkie i wasze marzenia!!!!
Odezwę się w piątek - po wizycie co by powiedzieć co i jak.
Pozdrawiam!!!