• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
oj produkujecie.... dobrze ze zajrzałam dzis wieczorkiem, jutro zamisat pracować i zarabiac pieniaążki na chlebek i masełko to bym czytala i czytała....
odpicowałam ladnie kuchnie w nowym domeczku, jestem z niej dumna! z tego jak jest urządzona oczywiście, a gotować to się jeszce nauczę... wiecej gotować. :D
ja nie zaglądam na pażdziernik, boję się, a pierwszą ciążą to sie zdażyłam tyle nacieszyć ze tylko zapisałam sie na wrześniówki i tyle mnie było widac, wole nie wracac do przeszlości, to za bardzo boli

zmykam spać, wam życzę kolorowych i słodkich snów

Ostatnia edycja:
:)
Jestem Jestem, tylko próbuję was doczytać.
Więc melduję że nic się nie dzieje.......la la la la......
to tak w ramach śpiewania wieczorneg:-D:-D:-D
Ząbek wyleczony:-):-):-)
Dentysta powiedział że w razie czego fotel się nieco obróci i on może poród odbierać.
Niestety młoda była nieczuła na wdzięki dentysty i postanowiła nie wyłazić z kryjówki:-):-):-) pomimo braku znieczulenia.
Jutro czekają mnie za to badania w szpuitalu i kazali mi wziąć szlafrok i koszulę bo trochę tam poleżę. Jak z młoda będzie wszystko ok i jak nie będę rodzić to mnie jeszcze wypuszczą ale na ile to nie wiem.:eek:
dlaczegotak To Ty lipcówka jesteś ???? czyżby wszystko się zaczęło miesiąc wcześniej?? Rozwarcia mogę trochę użyczyć a ja poproszę trochę regularnych skurczy bo te nieregularne to mam.:-D:-D:-D:-D
Gabi To dopiero przeżycie.Nie zazdroszczę. Jak byłam ostatnio w firmie z L4 to jechałam windą z 2 kolegami i jak oni usłyszeli że termin tuż tuż to się zestresowali że winda napewno się zawiesi i ja napewno wtedy zacznę rodzić. Proszę jacy to faceci są odważni:-D:-D
miglak fasolka??? to ja trzymam kciuki mocno.
Może ja też troszkę jeszcze na was poprycham może ktoś się jeszcze zarazi:-D:-D:-D:-D:-D:-D
aaaaaa.......psik
Pozdrawiam :)
idę przytulić się do męża;-);-) moze to zadziała

reklama
czesc dziewczynki....ja na chwilke....kupilismy z mezem farby i bede malowac chalupe hehehhe...tak wiec pewno beda jakies zaleglosci...dzis juz na 1 raz pomalowalam pokoj najmlodszej corki....w sumie to bedzie roboty....5 sypialni....salon....przedpokoj....i korytarz co prowadzi na pietro:).....hehehheh....ale za to ile zgubie kalorii.....mam zalozenie ze do piatku skoncze wszysttko hahahahahha...trzymajcie kciuki...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry