• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

ja też już zgłupiałam, test zrobiłam w dniu spodziewanej @, ale nie wyszedł .... @ nadal nie ma, stwierdziłam ze z krwi bedzie najpewniej, pieniadze te same... poczekam na wynik.

reklama
Modroklejko, strasznie się cieszę, nawet nie wiesz jak bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!
A ta krecha jest jasna, bo termin @ jeszcze przed Tobą. U mnie dzień po terminie, też nie była za ciemna. Wszystko będzie OK, Ja Ci to mówię!!!!!:tak::-)

HURAAAAAA!!!!
No to która następna????:-D

oj mirus...tak bym chciała....ale tak sie boje....nie wiem....w piątek bede spokojniejsza, bo po wizycie u ginka....albo sie okaze ze to jednek nie ciaza...sama nie wiem....jest jakis inny powód niz ciaza dla którego beta rośnie?

mordoklejka, połóż sie kochana zaparz sobie herbatke... odpocznij i nie myśl, po co sie denerwować, przecież nie woilno narażać sie nie stresy w ciąży :D

o 11 mam 3 godziny jazd! a o 17 wyjezdzam do poznania zrobic bete....niby sie nie denerwuje...raczej martwie...w koncu biore-brałam metformax...tzn dzis juz nie wezme...

a ty guska...poza beta tescik robiłąs?

Witajcie....cóż za cudowne wieści....gratulacje mordoklejko!!!Kurcze znowu sie ciesze jakby to były moje "kreseczki"!Kibicujemy Wam dziewczynki i mocno trzymamy kciuki!!!!
Guska...jeszcze nic straconego......kciuki zaciśniete i za Ciebie!
Naprawdę super wiadomości........:-D:-):tak:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry