• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dzień dobry

Dlaczegotak super ,ze już jestes na finiszu dajesz nam tu wszystkim nadzieje na to ze bedziemy mamusiami zarówno tobie jak i ptaszynie zyczę szczesliwego rozwiazania i czekamy na zdjecie maluszków

Mireczko cieszę sie bardzo ze wizyta u gina była pomyslna. Mam nadzieję ,że sie nie obrazisz ale obie dostysmy w tym samym czasie zielone swiatełko i ja głupia stara baba ...jak ty zaczełaś przypuszczać ,że jesteś w ciąży to założyłam w swojej podświadomości ,że jeśli uda ci sie to mnie też sie uda .Bedę ci kibicowac całą ciąze i mam nadzieję ze dołączę do zafasolowonych

A terz trochę posmuce :-(nienawidze swojej pracy a do końca roku nie mogę podjąć innej , nie wiem ostatnio co mam ze sobą zrobić albo dostaje jakiejś depresji czy juz sama nie wiem czego , boje sie ogólnie zycia
Nie mam stabilnosci finansowej cała kase jaką mieliśmy włożyliśmy w dom( dom jest mojego m i stał w stanie surowym nie zamknientym i ma niestety 250m jeszcze na dokonczenie jest nam potrzebne jakies 200 tyś a moj wspaniały mąż postanowił ze nie bedzie pracował:shocked2::wściekła/y: jak postanowił tak i zrobił a zawsze był odpowiedzialny

Normalnie wszystkiego sie boje a musze isc jeszcze do tej roboty durnej a kasy od 2 miesiecy nie widziałam mam dość :wściekła/y: przepraszam ze wam tak wchodze w parade ale byłyscie zawsze dla mnie oparciem

Pozdrawiam i miłego dzionka zycze

powiem w ten sposób....mimo ze do @ mam jeszcze 2-3 dni to rano zrobiłam test, bo coś nie tak mi sie wydawało ze z remp jest. i wyszła kontrolna kreska silna, a testowa mega słaba, ale jest. 2 lipca miałam robioną betę z krwi i wynik był poniżej 1....sama nie wiem co myslec...do gina pojde dopiero w piatek, na własna reke bede brała 2 x 2 luteiny...cholernie sie boje.....jade dzis bede powtórzyc....

reklama
to nie kwestia wieku ciazy a stezenia....testy pokaza stezenie powyzej 25 a te z krwi kazde....nie wiem co prawda od kiedy beta w ciazy rosnie....byc moze ze od 2 tyg...nie wiem...całą głupia jestem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry