• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Madziu - z betą jest róznie, faktycznie pokazuje ciaże od 2 tygodnia... może wtedy jeszcze była za mała..bo tutaj każdy dzień i stężenie bety się podwaja, potraja... więc może wtedy ciutkę zabrakło a teraz też nie ma za dużo bo kreseczka za słaba ale z każdym dniem będzie silniejsza bo stężenie bety rośnie!!!!!! Wiec jest to cudowna wiadomość!!! Trzymam kciuki tak mocno jak za Mikusię i inne zafasolkowane!!! I tylko mi tu bez nerwów :wściekła/y::-):-D

Madziu fajnie że wróciłaś...

reklama
guska - trzymam za Ciebie kciuki i aby @ nie przyszła a historia u Ciebie może być podobna jak i Madzi. Więc czekamy na info o becie i to jeszcze dzisiaj!!!!!!!!!!

Marzenko witaski z rana:-)

A ja nie pojechałam w nocy po towar :-( bo dostałam wczoraj pierwszą @ po poronieniu... głupia myślałam że będzie spoko tzn bez takich znów bóli ale się znacząco pomyliłam. Tak mnie wczoraj wieczorem i w nocy brzuch bolał że nie nadawałam się do jazdy....

z/w siostra przyszła z synkiem

Buziaki

Modroklejka ogromniaste gratulacje!!!!!! Bez nerwów, spokojnie, wszystko bedzie dobrze, musi byc dobrze!!! Ale miałas powrot, super!!!
Slodziutka gratuluje pierwszej @, teraz to juz z górki.
Guska kciukasy zaciśniete, oby wyszlo po naszej mysli!!!Koniecznie daj znac!!!
Mireczko jak samopoczucie???
Milego dzionka kochane i oby wiecej takich wiadomości!!!!!!!

Modroklejka- super wiadomości, chyba lepsze nie mogły być!!!!!!
Tak jak Mireczka nieprzepracowywać sie tylko leżeć!

Guska- cierpliwości, zobaczysz uda się!!!

Słodziutka- Jak przyszła @ to jakiś zawsze krok do przodu, a że boli.....

Buziaczki dla wszystkich forumowiczek na cały dzionek;-)
Zaraz jadę do koleżanki bo urodziła córeczkę pod koniec maja i do tej pory nie mogłam się przełamać aby ją odwiedzić, zresztą ma już synka który ma 1,5 roku.
Mam nadzieję że nie wymięknę:zawstydzona/y:
Trzymajcie kciuki...

MOrdoklejka gratuluję zobaczysz wszystko już teraz będzie dobrze. Ja pamiętam, że jak robiłam sobie test to kreseczka była też słaba . A jak go powtórzyłam po 2 dniach to obydwie były bardzo wyraźne. Zobaczysz u Ciebie też tak będzie.

Guska mam nadzieje że i u Ciebie @ się nie pojawi.

Mordoklejko bardzo się cieszę, gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co do testu to nawet jak jest słabo widoczna kreska to znaczy że jest to ciąża
Ja jak zaszłam w ciąże to czułam że jestem w ciąży i jeszcze przed terminem spodziewanej @ zrobiłam test, kreska była bardzo słąbiutka zadzwoniłam wtedy do mojego ginknka i on mi powiedział ze nawet jak jest słabiutka blada kreska ale ja widac to znaczy że ciąża jest
Jeszcze raz gratuluje i trzymam kciuki

Mireczko i Mordoklejko wypoczywać i nie przepracowywać się !!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry