K
kobietka22
Gość
Kłaczek - a Ty lecisz samolotem do Pl?Bo ja to bym sie bała latać jakbym wiedziała ,że tam coś jeszcze mam chyba.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mart81 - nie trzeba w ręce, można jeszcze w ustakłaczek no mój też wpadł na pomysł żebym z nim weszła do pomieszczenia na oddanie nasienia i "wzięła sprawy w swoje ręce"

silentenigma - Luteinę staraj się sobie zaaplikować i poleżeć jeszcze, nie zdziw się jak będziesz mieć mokro, bo ona wypływa po jakimś czasie i jest ok., po prostu nadwyżka wychodzi i tyle.LilijannaDuphaston 2x1doustnie
Luteina 2x1 dopochwowo
Nystatyna 1 raz dziennie dopochwowo przed snem

Asia1987 - zrobiłabym podstawowe, spróbuj iśc do rodzinnego niech Ci wypisze skierowanie, chociaż na mocz, krew, toxo - zawsze to parę groszy w kieszeni. ;-)Kłaczek czy ja mam isc jakies badania sobie jeszcze zrobic dodatkowo czy czekac na wizyte u gina co mi powie??
Czarna - tia jakoś sobie tego nie wyobrażamMarti , no pewnie - nie taki diabeł straszny .
Mój to dopiero by się jeżył , jakby miał zrobic badanie spermy. Już to widze...
Choć "nigdy nie mów nigdy" ;-)Linea82 - tą bitą śmietanę i czekoladę to można inaczej zastosować, no chyba, że to inaczej kryje się pod słowem "delektujemy się"Narazie się delektujemy z M jabłecznikiem własnej roboty i musem czekoladowym z bitą śmietanką mniam mniam![]()