Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
u mnie właśnie jest co drugie pokolenie z obu stron ze strony babciLopop, mam bliznieta, dokladniej parke. Jest teoria ze ciaze blizniacze zdarzaja sie stosunkowo czesto, ale jeden z zarodkow na bardzo wczesnym etapie jest wchlaniany przez drugi. Wg. tej teorii, dzieci leworeczne sa zwierciadlanym odbiciem swoich praworecznych blizniakow - u blizniat czesto spotyka sie zwierciadlane gesty. Moglo by sie zgadzac, moje bable sa roznie zlateralizowane. Jesli ta teoria jest prawdziwa, moja pierwsza ciaza tez bylaby mnoga - syn jest leworeczny. Ja tez. Moj dziadek tez. Stryj mojego eks rowniez. Ale blizniat w obu rodzinach nikt nie pamieta, moje sa pierwsze. Spotkalam sie z teoria o bliznietach co drugie pokolenie... Nie wiem czy jest prawdziwa, zwlaszcza w przypadku blizniat jednojajowych, gdzie powstanie dwoch zarodkow jest wynikiem bledu podzialu kommorek jeszcze w fazie bruzdkowania. Bo tak jak moje - dwujajowe to po prostu tendencja matki do wyskakiwania z dwoch jaj na raz i moze byc dziedziczna.:-)
ja ciąże straciłam 9 dni po tobieLopop nas tez ponioslo w weekend ;-) (10dni po drugim zabiegu). Najpierw sie martwilam, ze moze nie powinnismy ale co tam ... Co ma byc to bedzie! Tak dlugo staralismy sie o dzidziusia, tyle roznych badan i za kazdym razem diagnoza, ze wszystko z nami ok a ciazy Jak nie bylo tak nie bylo. I jak sie juz nam udalo ... Ehhh to juz 4tygodnie :-(
Anulka trzymam kciuki za walke z nalogiem ;-)

bo aż mnie skręca jak ją widzę