Anulka, jakby Ci to.. Zaczynasz odczuwac konflikt pokolen??

A serio - mnie tez draznia ludzie z sianem w lbie. O, matulu, jak to wkurza! No, to wlasne dziecie doprowadza mnie z lekka do szalu tez bo stary kon a w glowce piaskownica. Moj sie o siwe nie obraza... bo ich prawie nie ma. Siwieje ja - jeszcze po wierzchu to tak nie widac, ale jak zagladnac po bokach to koszmar i dramat. Przestalam farbowac wiec zaczynam widziec to, co farba kryla. Sie mowi trudno, mam splesnialy leb.

Nie lubie siwizny, ale jej nie przeskocze, natomiast jak marudze ze mi plesnieje fryz, to moj Rajmund od razu zaznacza, ze jemu pyszcz i nie marudzi. Na glowie ma pojedyncze siwe ledwie, wiecej w brodzie - normalne. A ze sie goli "w kratke"...
Jak sie czuje, pytasz? Fajnie, dziekuje. Spac mi sie chce niemal na okraglo, muli "bidnyzuczka" do urzygu, czyli w zasadzie jest ok. Cycki pobolewaja, ale poki co trzymaja sie w rozmiarze - grzeczne bufory, grzeczne.
EwelinaK, ale Cie ponioslo! Baw sie dobrze! Obstawe masz przyzwoita, powinno byc wesolo.
Karollcia, podstawa to cicha reklama - nosze swoja bizuterie, nie ukrywam ze cos potrafie zrobic. Zobaczymy. Byloby fajnie gdyby cos takiego wypalilo, bo zawsze mozna isc na samozatrudnienie (tu jest o wiele fajniej niz w Polsce) i dlubac nawet przy malenkim dziecku.