• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jak mnie nie ma cały dzień w domu, to tu zawsze taaaaka produkcja :) już doczytałam i przede wszystkim

PORONIONA i EWELINKA moje GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!

Jesteśmy po wizycie, nerwy przed miałam nieziemskie, ale wszystko jest OK!!!! Dziecko ładnie sobie rośnie, ma już prawie 5 cm i wygląda jak mały Alien :-)
Pomału zaczynam wierzyć, że już wszystko będzie ok....Wiecie, że to wszystko dzięki Waszym kciukom? Dzięki Kochane...

To jest nasz mały Alienik:

12TC.jpg

A to jego mama:

a.jpg

Ps. Karollciu81 jakoś wyobrażałam sobie Ciebie jako blondynkę...;-)

Ostatnia edycja:
reklama
IZW a te piwko to w wodzie chłodziłaś??:-DZ Ciebie tez niezła ,, dupcia,,:-)
a-gala ciesze sie że jest ok. A mamusia super!Ty to też chudzinka jesteś.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej dziewczyny!!!
ktoras wczesniej pisala ze jej jakies "groszki"wyskoczyly kurcze mi tez cos takiego wyskoczylo tam....taki groszek, jeszcze@ dostalam czym to zwalczyc

to ja miałam kilku takich przyjaciół co sie jeden wyprowadził to sprowadzał sie następny, smarowałam to Tridermem masz na zewnetrznych czy na wewnetrznych- bo na wewnetrznych wydaje mi sie ze działało, ale te zewnetrzne to gruboskórniaki są i chyba do nich info o nakzaie natychmiastowej eksmisji nie docierało.

No i kilka postów doczytałam o masci jaka masz, moja tez min ma zastosowanie przeciwgrzybiczne, ale nie tylko, poczytaj ulotke z twojej, moze tez jest na inne zmiany skórne i działa przeciwzapalnie.
Podam ci skład mojego mazidła:
substancje czynne:
- 0,5 mg betametazonu ( w postaci dipropianu betametazonu)
-10 mg klotrymazolu
-1mg gentamycyny ( w postaci gentamycyny siarczanu)
+ substancje pomocnicze

Kurcze no chyba nie doczytam jestem jescze sporo do tyłu.

A_gala no alienek śliczny, mamuśka również

anulka16 nom była dziura w skale wypełniona woda to se M zrobił z niej użytek

Ostatnia edycja:
Nie no pocieszające podsumowanie :-p Nie mam zamiaru podawać mu rzeczywistego terminu @. Powiem, że miałam 4 maja :cool2: Po poprzednich zabawach w tłumaczenie każdemu z osobna żeby nie liczył mi wieku ciąży z terminu ost @ mam dość. Do szpitala trafiłam będąc pod koniec 12 tc (i tak wiek zgadzał się z usg) a na wypisie wpisali mi 17 tc :] A wałkowałam "ost miesiączka była 20 października, ale owulacja była 27 listopada".
Nie wiem czemu mam takie rozchwiane te cykle, albo mi się jeszcze nie ustawiło po 5-letnim braniu tabletek (odstawiłam w lipcu ub. roku) albo to przez częściowo wyłuskany prawy jajnik (pamiątka po operacji torbieli 3 lata temu).

no ja tam doczytywałam o tych twoich cyklach i tu i na "pierwszym okresie" kochana czym ty sie przejmujesz, odczekaj tak jak czujesz że chcesz zobaczyć serduszko tak jak pisałaś pare postów temu i wg USG będziesz wiedziała ile dni ma twoje maleństwo i jak to sie ma do tego 4 maja i ni ma dyskusji najważniejsze że fasolka jest a ile juz sobie liczy dni ... myślę, że dobrze robisz ufając swojej intuicji, a znaki bladości i wyraźności plastikowej wyroczni jeszcze to potwierdzają, bo wysoko niewskazane są i nie potrzebne stresy :D A jak sie okaze ze dzieiciaczek faktycznie jest straszy to na bank gin zapyta o jescze wczesniejsza miesiączkę a ta z 4 maja uzna za "plamienia". Fakt fatem cygaństwo to grzech, ale dla szkrabka :D a cel uświęca środki.

martusionek bociek zajefajny i widac robotny synek z niego :D

OK kochane już nie będę was trzymać w niepewności zrobiłam testa rano i jest krecha a raczej dwie krechy:-D Mój Albert miał taki uśmiech jak nigdy dotąt i dzwinił już ze 30 razy dzisiaj aby powiedzieć że bardzo się cieszy a ja hmmm narazie niedowierzam jestem spokojna i myśle kiedy do lekarza uderzyć do jakiego czy poczekać nie wiem teraz tyle na głowie Albert wyjezdza 20 czerwca do pracy ale pocieszam się tym że to tylko 360km od domku w Lipsku będzie więc jakby co to możemy podjechać do niego:-D ok uciekam n apocztę zaraz wrócę:-p BEREK;-)

no nic dodać nic ująć ja juz tobie gratulowałam głośno ale zrobie to jeszcze raz OGROMNIASTE GRATKI i jak poronionej życze dużo nudy i spokoju na najblizsze 8 miechów :D

Ilonka bradzo fajna fryzurka, cieszę sie że operacja przebiegła ok i że szczeście w nieszczęściu lekarze wykryli i pozbyli sie paskudztwa. Duzo zdrówka dla babci zycze.

karolcia81 i anulka same ślicznotki no prosze ale sie fotki posypały :D fajnie bardziej realnie sie bydzie teraz rozmawiać :D

Ostatnia edycja:
dziewczyny ja tak patrze na te wasze fotki to wy wszystkie takie laski jesteście:)
jak cos znajde to wstawię.
o cos znalazlam co prawda z zeszlego roku jak bylam w tym samym okresie ciazy co teraz
i takie w trójeczke świąteczne

Załączniki

• P6030603 (400 x 299).jpg
    P6030603 (400 x 299).jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 121
  • PC241124 (400 x 299).jpg
    PC241124 (400 x 299).jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 127
Ostatnia edycja:
No kochane poszłyście dzisiaj po bandzie , tyle fotek! Jest co pooglądać! Do wyboru do koloru. Wszystkie piękne dziewczyny:)

a gala , to super wieści! niech roście Alienek!:-)
Karolcia81 , nie pcham się w macierzyństwo , bez konkretnego wyznania T: TAK JA TEŻ TEGO CHCĘ , ale widzę że Bibiana ci potowarzyszy , a ja kciuki trzymać będę.:tak:
Anulka , ani się waż palić ! Tyle już wytrzymałaś , nie daj się ! IZW ty też.
ZJOLKA ! Wyłaź z tej sypialni! Bo się skończy na trojaczkach:szok:
Emy , niesnaski małżeńskie wyjaśnione?

Ja niedawno wróciłam z basenu , staram się zabierać moje dziewczyny chociaż raz w tygodniu . A i niekiedy ja dooopke pomocze.

Aha i najważniejsze ! Ewelina i Poroniona - co prawda wasze dzisiejsze kreski wcale mnie nie dziwią , ALE OGROMNIE CIESZĄ !!!!!! BRAWO!!!!

Ostatnia edycja:
klaczku ty to masz usprawiedliwienie , a ja ? ja siedze przed kompem i oczy mi sie zamykają a gdzie obiad i reszta? Ale zwalam wszystko na pogode i tego sie trzymam :-D
Kochane co ja mam zrobić żeby przetrzymać ten trudny okres mojego niepalenia? pytam poważnie bo dopiero teraz czuje skutki odstawienne :-DO tym ze nerwowa sie zrobiłam to nawet mie pisze , ale czuje ze musze coś robić bo w koncu sie poddam a tego nie chce

motywacja najważniejsza :D potraktuj to jak wcinanie kwasu foliowego "przygotowanka" dla fasolki, bedzie łatwiej, ja narazie z plastrami latam to mi się łatwo gada nie? Najgorsze jest to hmm poranna kawa, fajeczka po sex akrobacjach - tak tak dzis z rana pajeczyny zostały rozdarte no i jak cos tłustego i sycącego zjem to na bank bedzie ciągło, no i co z łapami zrobić to juz mam za soba - bo na fajke "wychodziło się do kuchni" więc nie ma że film lub TV w jednej rece pilot w drugiej fajeczka.

karollcia33 a co ty kobiecinko od siebie chcesz jesteś słodka

karollcia śliczniusio wygladasz.
IZW ale jak ja rzuciłam jakieś 3 tygodnie temu albo dwa juz nawet nie wiem to było spoko , az do wczoraj , coś okropnego sie ze mną dzieje.najlepiej bym sie poczuła z fajką w pysku ale spokojnie nie zrobie tego bo ja to tam pikuś ale wstyd przed dzieciakiem będzie.Musimy sie wspierać , wiesz , w grupie razniej:tak::-) i tak jak piszesz , kawa , sex , i fajeczka po wszystkim to jak rytuał było...eh mój będzie palił a ja bede wąchać:-D
czarna buziaki.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry