lady87 kurcze ale jaja hehe majowe wieczory ach
gratuluje kochana i zycze tak jak wszystkim zawasolkowanym zóżo zdrówka dla ciebie i fasolki no i spokojnych i przenudnych 8 miesięcy
tak jak dziewczyny radzą betka i oznaczenie progesteronu i do gina, nie wolno przerywac przyjmowania 2, a wizyta u lekarza na pewno cie uspokoi bo tak bedziesz co dziennie sie zastanawiała czy dobrze ze biore jedna a może powinnam brac 2, kurcze a może 3 - za ile dni ci sie skończa tabsy itp - to jest nie potrzebny stres, a widze że ty juz i tak okropecznie sie boisz
Trzymam kciuki za was mocniutko &&
kłaczek o jaka fajna miejscówka i ps ja dalej nie wiem co ty od siebie chcesz przecież fajna jesteś, normalnie takie perdołki godocie ze chyba "rubej baby żeście nie widzioły" tak po naszymu, Rajmund twój to skarb pod każdym względem, od poczatku wam kibicuję i wierze że wsio bydzie ok.
kobietka tak sobie ciebie wyobrażałam kobitka o delikatnej i subtelnej urodzie
ziółko ale miałaś do nadrobienia co? hehe post produkcja 4x przekroczyła normę, ale jakie owoce

,
As jak zajrzy to sie dopiero pogubi w tych postach, ps dalej niekt nie wie co u nie?
Ps ja ci dam geriatria

takie ciacho
wogóle wysyp fajnych fotek, nie spamietałam wszystkich ale same miski normalnie
Igusiad, dawaj dawaj i nie marudź

ps mam nadzieję że jak my w sierpniu zaczniemy sex akrobacje bez trzymanki z naszymi chopami to tyż bedziemy miały towrzyszki w ogłaszniu dobrych nowin, strasznie bym chciała co by mi plastikowa wyrocznia za pierwszym razem chociaz te widmo kreske gratisową pokazała, teraz bym juz wiedziała co to oznacza