• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Magnusik, moj czeka na scan. Czeka zeby zobaczyc ze faktycznie mamy dziecko a nie znowu... On ma identycznie jak ja - poki co nie wiemy czy tak naprawde jest sie z czego cieszyc. Cos Ci brzuszka nie widac - fotka przeterminowana.;-)
Igusiad, nie marudz - jak wszyscy to babcia tez. Fotke dawaj.

reklama
lady87 kurcze ale jaja hehe majowe wieczory ach :D gratuluje kochana i zycze tak jak wszystkim zawasolkowanym zóżo zdrówka dla ciebie i fasolki no i spokojnych i przenudnych 8 miesięcy
tak jak dziewczyny radzą betka i oznaczenie progesteronu i do gina, nie wolno przerywac przyjmowania 2, a wizyta u lekarza na pewno cie uspokoi bo tak bedziesz co dziennie sie zastanawiała czy dobrze ze biore jedna a może powinnam brac 2, kurcze a może 3 - za ile dni ci sie skończa tabsy itp - to jest nie potrzebny stres, a widze że ty juz i tak okropecznie sie boisz
Trzymam kciuki za was mocniutko &&

kłaczek o jaka fajna miejscówka i ps ja dalej nie wiem co ty od siebie chcesz przecież fajna jesteś, normalnie takie perdołki godocie ze chyba "rubej baby żeście nie widzioły" tak po naszymu, Rajmund twój to skarb pod każdym względem, od poczatku wam kibicuję i wierze że wsio bydzie ok.

kobietka tak sobie ciebie wyobrażałam kobitka o delikatnej i subtelnej urodzie

ziółko ale miałaś do nadrobienia co? hehe post produkcja 4x przekroczyła normę, ale jakie owoce :D, As jak zajrzy to sie dopiero pogubi w tych postach, ps dalej niekt nie wie co u nie?
Ps ja ci dam geriatria :D takie ciacho

wogóle wysyp fajnych fotek, nie spamietałam wszystkich ale same miski normalnie :D

Igusiad, dawaj dawaj i nie marudź :D
ps mam nadzieję że jak my w sierpniu zaczniemy sex akrobacje bez trzymanki z naszymi chopami to tyż bedziemy miały towrzyszki w ogłaszniu dobrych nowin, strasznie bym chciała co by mi plastikowa wyrocznia za pierwszym razem chociaz te widmo kreske gratisową pokazała, teraz bym juz wiedziała co to oznacza :D

Ostatnia edycja:
Lady87, gratulacje! w grupie zdecydowanie raźniej, więc super że następna przybyła :-)

anka", wszystko będzie ok - innej opcji nawet nie bierzemy pod uwagę!

Dziewczyny, mam pytanko...bo chyba zaczynam trochę schizować... :zawstydzona/y: Czy któraś z was miała może tak na początku, że przez jakiś czas nawet nie mogłyście patrzeć na jedzenie i na samo wspomnienie was muliło, taki zupełny brak apetytu, a po kilku dniach wręcz przeciwnie - wilczy głód i zjadłybyście nawet konia z kopytami...?

Lady MK Ja tak miałam że jak dorwałam cos co mi o dziwo nie smierdziało to objadałam sie tak jakby to był zapas na kolejne kilka dni - bo kto wie moze dzis nie śmierdzi ale jutro zacznie

ogólnie żyłam na bananach, jogurtach, serkach, sucharach i ciacha jeszcze były - biszkopty i herbatniki "ale tylko takie suche bez dźemów, lukrów i czekolady i takich takich tam aaa jabłka jeszcze były potem zaczełam wcinac to czego bym normalnie nie tkneła bo miałam wstret od dzieciństwa tj gruszki, śliwki i mój ulubiony chleb z kiełbachą, majonezem i ogórkiem kiszonym to ostatnie zapach fest ostry ale dla mnie był cudny, "WC wymiot show" towarzyszył mi prawie każdego dnia.

anka" nic sie nie martw, termin @ to sie ponoć czesto zdarza trzymam &&, przedewszystkim dużo spokoju ci życze i wyluzowania choć wiem że łatwo się gada, ale wierze że dasz radę. Serduszko bije i to najwazniejsze.

Ostatnia edycja:
IZW, o rudej babie nie znam, Rajmund mawia ze ktos sie "zywych rybek najadl" - zawsze mnie to smieszy.
Lady MK, ja mam tylko ten drugi etap - konia z kopytami i uprzeza, i oblizac orczyk. Nawet jak mnie mdli (ostatnio nawet nie) to i tak jestem glodna.

Ostatnia edycja:
też bym chciała zobaczyć te dwie magiczne pełne nadziei kreseczki:) ale nie nastawiam się bo zawsze jak czegoś chcę, na czymś mi zależy to nie ma tak łatwo, a jak czegoś ni chcę to wtedy i owszem, pakuje się drzwiami i oknami:) czyli tak zwany pech:)

kłaczek hehe nie ruda :D a RUBO BABA - gruba kobitka :D z tymi rybkami hehe dobre
igusia mam tak samo, niestety... no ale mam nadzieje że te krążące fluidki sprawią ze tym razem plastik wyrocznia bedzie testowała tylko raz moje siki i obu nam życze tego samego

ps to moja kicia tez miała kiedys takie fajne cosik jak twój kłaczek ale jak se czyściła futerko to jęzorem dosiegała "nieba" i jej to nożycami ciachlismy bo sie zawsze mega duzo kłaczów przy tych swoich zabiegach kosmetycznych nawcinała

Załączniki

• DSC05442.jpg
    DSC05442.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 51
kłaczek, u mnie z tymi mdłościami to tak różnie - raz są, raz ich nie ma, ale ogólnie dość z nimi marnie, przynajmniej na razie... :eek: Natomiast od wczoraj zaczęło mi się jakieś dziwne rozwolnienie... I nie jest to typowa biegunka, bo łapie mnie tylko dwa razy dziennie - regularnie: rano i wieczorem, a dodam ze całe życie to zdecydowanie zaparcia miałam... Nie wiem, czy się martwić, czy obserwować i czekać cierpliwie, aż przejdzie...

Lady87 witamy w czworokącie (kwadracie?!) :-). Chciałam zerknąć w Twoje posty żeby zobaczyć jak to u Ciebie było że musisz jechać na wspomagaczach, ale coś mi dziś nie działa ta funkcja :/ sposób postępowania opisany przez a_galę wydaje się rozsądny- badanie, konsultacja i dopiero wtedy przyjmowanie, żebyś sobie samowolką nie zaszkodziła.
Lady MK patrzę się rozkręcasz w ciażowych przypadłościach :-D Ja z poprzedniej pamiętam cykliczne napady głodu idące z brakiem apetytu na większość rzeczy. Tym razem jestem zaburzona swoim stanem przeziębieniowym który u mnie objawia się totalnym brakiem apetytu, przy okazji nie mogę stwierdzić czy węch się wyostrzył jak poprzednim razem :] Dziś już wyglądam jak żul taki kulfon czerwony mi się zrobił :-( Co do kupy :laugh2: to też tak mam że w stanie odmiennym mi się wszystko tam łatwiej i częściej zwalnia :laugh2:
Magnusik może i my wszystkie "laski" ale Ty to normlanie Tap Madl :-) super fotka i te widoczki :)
Zioła fajnie że się znalazłaś po komplikacjach sieciowych, bierz się do roboty i kiełkuj razem z nami :)
IZW super sierściuch !

Ostatnia edycja:
reklama
IZW, jo godka rozumia, ino zech zle slepila.:zawstydzona/y: Strasznie fajny kic! U nas Miyuki jak sie myje to jej tak szyi brakuje - fajnie to wyglada, ale nie obcinamy futerek. Klaczkowi mialam ochote portki podciac bo mu sie czasem cos do tylka przykleja i wynosi z kuwety, ale dalam spokoj bo nie sadze zeby on spokojnie przy tym siedzial.
Lady MK, spokojnie - jestes kawalek za mna, mnie tez nie mulilo od poczatku. Zaczelo pozniej. w tej chwili w zasadzie nie mdli mnie wcale. Tylko czasem piersi bola.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry