a_gala dzidzia słodka, fotki kosmicznie fajniste - super pamiątka bedzie, niech sobie malusia kobitka rośnie zdrowiutko

a mam pytanko "ja niestety nie zdażyłam" zapytać czy tam poprosić mojego gina o pamiatkową płytke/filmik z USG jak to u was jest z tym musicie coś płacić extra itp? I czy trzeba wcześniej oznajmić że się takową chce żeby włączył REC

czy jak to jest. Ja chciałam "zagadać" podczas ostatniego usg, ale badanie potoczyło sie tak jak sie potoczyło...
kurde jak sie sama czytam, tu paputki, tu pokoik tu "marzenie o filmiku", sie nakręcam chociaz nawet do zielonego światełka mi daleko, nie wiem czy to dobrze czy źle, ale jak narazie płakanie pokatach zastapiłam mocarniastą nadzieją w słowa "bedzie dobrze"

M. zresztą też chyba ta burza z przed kilku dni była nam potrzebna było parno i duszno w naszym życiu, teraz jakby to porównac widzimy teczę, jest rześko i świeżo - zdecydowanie lepiej sie nam teraz czeka ...bez trudo łapie sie oddech który daje siłe na kolejny dzień, wszystko jest klarowne, deszcz zmył wszystkie brudy z naszych mózgownic, mamy nadzieję że zaświeci słoneczko które wprowadzi do naszego życia dużo ciepła.
babianko no tez czesto o tym mysle w ten sposób, szczególnie po poście z przed jakiegos miecha który napisała
sheherezadi (nigdy nie potrafię napisac tego nicku z pamięci -

sorki) my mamy trzy aniołki mam nadzieję że sie odnalazły tam u góry i są razem.
kłaczek dzięki za kombinowanie z tymi niestandartowymi paputami

Jak mnie podliczysz wyslij na priv dane do przelewa itp.
fajnie że bedziesz miała ty i Zimorodek lepsiejsza opiekę, szkoda tylko że nie nagną systemu z tym USG, no ale nic w trampolowatym szale jakos zleci te wyczekiwanie mam nadzieję szybciej.
ziółko no coś wiem na temat oblegania kompa

w godzinach "szczytu" się nie dopcham, chociaż mam jednego osobnika płci przeciwnej w domu, ale za to ja rządzę pilotem czy godziny szczytu czy nie

równowaga musi być
Ssabrinaa 14tc no nieźle, ale wytrwałaś i doczekałaś sie wspaniałych wieści i to najważniejsze. Trzymam za ciebie i maleństwo mocno kciukasy && dużo zdrówka
AS no mały aparat z twojego synka

się uśmiałam, a ty nie szalej tylko odpoczywaj
nic zmykam objadek na piecu, wpadne wieczorkiem trzymajcie się kochane