reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczynki dziekuje za slowa wsparcia, jestescie przekochane, naprawde takie wsparcie pomaga :) u nas sytuacja jest o tyle skomplikowana, ze u mojego M. w wyniku choroby z dziecinstwa dziala tylko jedno jadro a na drugim mial kiedys torbiel, ktora na szczescie zniknela (a mial miec operacje a tu sie okazalo ze jej nie ma) lekarze kilkanascie lat temu mowili, ze nie wiedza czy M jest plodny. Kazali sie starac i jak nie wyjdzie to badania dopiero. Ale po kilku miesiacach staran zaszlam w ciaze wiec badan nie bylo a pojawil sie Mateusz :) o druga ciaze staralismy sie prawie rok ale niestety w 10 tygodniu moje marzenie pryslo. Teraz dwa lata staran i nic :( dlatego niestety mozna podejrzewac, ze dobrze nie jest. Ja tez coraz starsza.
LUMIA no dobre z tym kamieniolomem, cos w tym jest... ;)
Uswiadomilam sobie, ze nawetvnie przywitalam nowych dziewczyn - smaki zycia i patrycjan. Juz pewnie sie zorientowalyscie, ze forum jest fantastyczne i daje duzo wsparcia:) Zostancie z nami :)
JETT gratulacje :)
ANTY kciuki za pecherzyki &&&&
DORIS hop hop !

reklama
Haha One lepiej tego skwiotawac nie mozna bylo;-)

Anty
Przepraszam jak gdzies przeoczylam, ale jaki jest Wasz plan dzialania?zaczynacie starania?
A koty to juz takie stworzenia, ze lubia chofdzic swoimy drogami, ale gdzie by mu bylo lepiej niz u Panci;-) pewnie poczul wiosne w....;-)poszaleje i wroci:-)

Neta
Ty mnie z tym wiekiem nie strasz:p ale tak na powaznie, to mlodsi juz nie bedziemy i niestety nasze mozliwosci na zajscie w ciaze troszke spadaja. Moze w Waszej syt iui nie bylo by zlym pomyslem? Na wlasnym przykladzie moge zaswiadczyc, ze nie jest to zle rozwiazanie, jak juz wczesniej pisalam. Ostatnio mielismy zmirnic klinike ale moj M powiedzial, ze zostanmy bo juz ma "swoje gazetki" haha itp;-):)

lumia na razie nie, chyba poczekam na ten kariotyp, bo jakbym miała znowu przez to wszystko przechodzić... M też ma skierowanie od urologa na powtórkę badań (wcześniej miał nieliczne bakterie w nasieniu i brał antybiotyk). Wolę już teraz dmuchać na zimne... A wredne kocisko wróciło:tak: Najadł się, kazał się wygłaskać i prowadził mnie do drzwi, żeby go znowu wypuścić:angry: Ale powiedziałam, że ma szlaban do końca marca;-), to zrezygnował i poszedł spać pod ławę:-D Dzisiaj z randki nici;-)

Ja się tyle nasłuchałam od facetów (a zawsze miałam więcej do czynienia z facetami niż z kobietami, bo i kilku kuzynów miałam, i współpracowników, i kolegów brata), że wszystkie zdrady to przez "ból głowy" się biorą, bo przecież oni to super hero i chcą i mogą cały czas, a tu mój m jakoś cały czas napalony nie chodzi, a i wasi mężowie -jak same piszecie- seksmaszynami nie są... No to jak to w końcu jest?;-)

No nic dziewczynki..... po raz drugi sie z Wami żegnam ;-)
Jutro juz raczej nie odeślą mnie do domu . TAk jak chciało mi sie tam jechać....tak teraz mi się nie chce :eek:
Przeraża mnie wizja długiego leżenia tam ....Mam nadzieję jednak ze szybko pójdzie.....a raczej wyjdzie :-p;-)
Trzymajcie sie cieplutko Kochane :*
Ostatnie już fluidki wysłane tutaj.....reszte będę wysyłać WAm telepatycznie każdego dnia ;-):tak:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

łapcie łapcie te fluidki :tak: Jett już złapała :-D.....teraz Wasza kolej :-)
Dziekuje za kciuki......na pewno sie przydadzą :tak:

Uciekam do łóżeczka bo rano trzeba wstać :happy:.......Buziaki Kochane :*

reklama
Anty zawsze miałam nieregularne cykle. Cykle długie, zazwyczaj co 30 parę dni. Max. długość cyklu 68 dni!!! Po obserwacji lekarskiej wniosek lekarza - cykle bezowulacyjne, więc szanse trudniejsze i mniejsze...
Po stracie mojefo aniolka nic sie nie uregulowało. Bez zmian... Na razie czekam...Z mojego doswiaczenia wiem, że im bardziej myślę i sie spinam, tym gorzej...

Do góry