reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczynki nie nadrobie was. Wczoraj puscili nas ze szpitala. Jestesmy w koncu w domku. Moj szkrabik ma apetyt i fajnie spi. Coraz czesciej tez budzi sie ogladac swiat. Troche mecza go gazy, ale ogolnie brzuszek miekki. Powiem wam jedno... WALCZCIE o swoje szczescie. Naprawde warto
IMG_20180129_192325.jpg
IMG_20180130_102751.jpg
IMG_20180127_121703.jpg

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20180129_192325.jpg
    IMG_20180129_192325.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 531
  • IMG_20180130_102751.jpg
    IMG_20180130_102751.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 526
  • IMG_20180127_121703.jpg
    IMG_20180127_121703.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 526
@witch do konca zycia beda kontrole. Niestety bedziemy zyc w niepewnosci bo skutki ciezkiej zamartwicy moga sie ujawnic na kazdym etapie zycia. Na poczatek za 4 tygodnie wizyta w szpitalu na prokocimiu i usg glowy, ktore ujawni skutki niedotlenienia, albo znow ukarze cud zycia dla naszego synka. Tyle modlilam sie o zdrowie i zycie dla niego. To moja mantra z ciazy, okazuje sie, ze na cale zycie.

@Calineczka24 gratuluje Julci. Niech sie wygrzeje i wraca do mamy. My znamy oczekiwanie z inkubatora. Trzeba byc zawsze dobrej mysli.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@gosia100 nie tyle polecam , co wiem , że mi polecano na poprawę cyklu i hormonów , miovarian jest lepszy jak ovarin bo ma wiecej izonytolu :) ja po miesiącu stosowania ovarinu mam sluzu dużo np.
Ale więcej nie biorę kończe ten i tyle , bo lekarz mówił , że jajeczka mam dobre , no i zamierzam zaciążyć niedługo :D

reklama
@Destino, słodki cukiereczek. Nie martw się, kochana. Lekarze czasem stawiają diagnozy na wyrost.
Mam chłopczyka w grupie, który urodził się dwa miesiące za wcześniej, dostał 2 punkty, lekarze powiedzieli rodzicom, że nie będzie chodził, może mieć problem z mową. On nie chodzi, on zasuwa jak mały motorek i w dodatku buzia mu się nie zamyka. Kiedyś mówiłam mamie, żeby przypominała mu rano, żeby starał się chodzić w sali a nie biegać, bo potrąca dzieci, to mi właśnie opowiedziała historię i dodała, że w zasadzie to cieszy się, że tak biega, bo każdy etap rozwoju przechodził o wiele później, ale w czterolatkach, jak ruszył z kopyta to tylko wzrost, go wyróżnia (jest niższy). Gdyby urodził się w terminie, to przecież byłby w młodszej grupie, bo byłby z lutego.
A ja życzę Wam wszystkiego naj, naj, naj. Buziaki.

Do góry