reklama
slodziutka_e
Fanka BB :)
Alicja wieć czekam by hormonki wyszły OK!
Pati pewnie jakbyś wyciągneła skierowanie to na NFZ zrobili by Ci wymaz. Wkońcu masz podstawę do tych badań!

Maja.. buziaczki
Olcia dziękuje i wzajemnie.
Mnie też cieszą nowe suwaczki i nowe staranka! A jeszcze bardziej dzieciaczki wśród nas...!
Pati pewnie jakbyś wyciągneła skierowanie to na NFZ zrobili by Ci wymaz. Wkońcu masz podstawę do tych badań!

Maja.. buziaczki
Olcia dziękuje i wzajemnie.
Mnie też cieszą nowe suwaczki i nowe staranka! A jeszcze bardziej dzieciaczki wśród nas...!
dobranoc Edytko.
ja miałam robione raz na nfz a raz prywatnie. "normalny" laryngolog do ktorego pojdziesz na nfz powinien ci zrobic bezplatnie. Ja jak ostatnio robilam prywatnie to chyba z 30 zl placilam.
w ogole dla mnie to jest chore ze lekarze nie robia antybiogramow przed przepisaniem antybiotyku - zwlaszcza przy przewleklych infekcjach. faszeruja tymi antybiotykami na oslep
mnie rok temu dwa miesiace leczyli na zatoki - 2 miesiace na antybiotyku a w koncu okazalo sie ze to tym razem migrena
dopiero po 2 miesiacach skierowali mnie na badania jakiekolwiek 
ja miałam robione raz na nfz a raz prywatnie. "normalny" laryngolog do ktorego pojdziesz na nfz powinien ci zrobic bezplatnie. Ja jak ostatnio robilam prywatnie to chyba z 30 zl placilam.
w ogole dla mnie to jest chore ze lekarze nie robia antybiogramow przed przepisaniem antybiotyku - zwlaszcza przy przewleklych infekcjach. faszeruja tymi antybiotykami na oslep

mnie rok temu dwa miesiace leczyli na zatoki - 2 miesiace na antybiotyku a w koncu okazalo sie ze to tym razem migrena

Edi nie krzycz tak bo głowa mnie boli ahhaha
Koti a ja z tego co sie pytałam to antybiotyków mi nie przepisał tylko jakies tabletki na noc i jakiś inhalator mam wciagac po 2 wdechy na noc i acc 600 rano to acc to juz mi uszami wychodzi
Koti a ja z tego co sie pytałam to antybiotyków mi nie przepisał tylko jakies tabletki na noc i jakiś inhalator mam wciagac po 2 wdechy na noc i acc 600 rano to acc to juz mi uszami wychodzi
no ja już walcze od grudnia czyli 2 kwietnia 4 miechy sie zaczeły
dziewczynki ja się już porzegnam ide maszyne odpalic już sobie poupinałam wiec czas zabrac sie do roboty buziaczki i slodich snow Wam życze
dziewczynki ja się już porzegnam ide maszyne odpalic już sobie poupinałam wiec czas zabrac sie do roboty buziaczki i slodich snow Wam życze
Ostatnia edycja:
kasiekkm
Fanka BB :)
AGA AJ<,,,,,,ogromne gratulacje.....tak się cieszę,.,,

teraz będzie dobrze,,,

Niusia piękne ozdoby,, zdolniacho,,,,,,

Słodziutka,,,, fryz,,cud , mo i malina,, wygladasz uroczo,,,, ale ty TO wiesz,,,, dizękuję za pamięc i Ty wiesz za co,, za TO ,że jesteś,,,,i podpisuję się pod Aga IR,,uwielbiam czytać Twoje posty,,,, za mamusię modlęsie każdego dnia,,,,,,,,,
wierzę ,że będzie dobrze,,,, wiem,że jest Ci CIęzko,,,,, tule mocno,,,,,jestem z Wami,,, Ty wiesz.......śpij dobrze,, buziole...
mówisz,że mam energię..kurcze majac takiego urwisa,,,,,,, to nie ma bata by odpocząć....

ale kocham go najbardziej na świecie,,, choć urwisek,,,

ALICJA<KAROLKA< Aselebko......

wszystkie pozdrawiam ,,,,,,,,,,,,,,,uciekam bo mój urwis jeszcze nie śpi.....

MIŁEGO KLIKANIA,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
SYL ATRZYMAJ SIĘ KOCHANA>.........................

Niusia piękne ozdoby,, zdolniacho,,,,,,

Słodziutka,,,, fryz,,cud , mo i malina,, wygladasz uroczo,,,, ale ty TO wiesz,,,, dizękuję za pamięc i Ty wiesz za co,, za TO ,że jesteś,,,,i podpisuję się pod Aga IR,,uwielbiam czytać Twoje posty,,,, za mamusię modlęsie każdego dnia,,,,,,,,,

ALICJA<KAROLKA< Aselebko......

MIŁEGO KLIKANIA,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
SYL ATRZYMAJ SIĘ KOCHANA>.........................
dorotasochacka
Aktywna w BB
dorotkosochacko - mówisz dużo czytania?

widać że jesteś "nowa" na forum ;-)

Faktycznie teraz jest tutaj spokojnie .. ale wierz mi że teraz jest spokojnie bo słoneczko wyszło. Ale znów zapewne.. zacznie sie tutaj dziać
Zobaczysz że i Ty doczekasz się zdrowego bobaska. Jestem już tutaj chwile i uwierz mi ze po kolei ekipy na BB się zmnieniają ... bo przychodzą nowe.. strasze już nie mają czasu na czytanie i pisanie bo są zajete - kupkami, ząbkami, przewijaniem itp.
tak,to prawda ze jestem nowa,staram sie sledzic wszystko ale i tak nie nadazam
hihi :-):-):-)
jeden dzien i 10 stron do czytania

jestescie niesamowite):
gratulacje dla Agi
trzymam kciuki

tak,to prawda ze jestem nowa,staram sie sledzic wszystko ale i tak nie nadazam
jeden dzien i 10 stron do czytania

jestescie niesamowite):
gratulacje dla Agi

reklama
ja tylko chcialam dobrej nocki Wam zyczyc;-)
i doczytalam agunia AJ tak bardzo sie ciesze kochana ...a ze sie boisz to normalne trza wierzyc ze bedzie dobrze ...bo bedzie!!!
madzia Adas sliczniutki ....
gabi czekamy na zdjatka Twojej Ani
witam nowe kolezanki...
pati ladne dekoracje poczulam swieta...
kasiu u a gdzie fluidki dzisiejsze:-(
mircia ???? Adrianek nie daje mamusi czasu na BB???
alicja jesiu ...ale ten czas leci jeszcze troszeczke i nie bedziesz juz panienkom
edytko malo mnie ale jestem caly czas z Wami myslami...
uciekam buziaki ...
i doczytalam agunia AJ tak bardzo sie ciesze kochana ...a ze sie boisz to normalne trza wierzyc ze bedzie dobrze ...bo bedzie!!!
madzia Adas sliczniutki ....
gabi czekamy na zdjatka Twojej Ani
witam nowe kolezanki...
pati ladne dekoracje poczulam swieta...
kasiu u a gdzie fluidki dzisiejsze:-(
mircia ???? Adrianek nie daje mamusi czasu na BB???
alicja jesiu ...ale ten czas leci jeszcze troszeczke i nie bedziesz juz panienkom

edytko malo mnie ale jestem caly czas z Wami myslami...
uciekam buziaki ...