reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ja zmykam życzę dobrej nocki. Oglądałam dzisiaj starsze posty dziewczyn i mnóstwo z nich ma aktualne suwaczki swoich dzieci więc dla wszystkich jest nadzieja. Pa

Witam wieczorową pora!

Kusicielko! Wspaniałe wieści. Torbiel napewno się wchłonie. Rób szybciutko betę czekamy na wynik! Buziam Was.... zmęczenie jest jak najbardziej OK.

malutka80 tak w badaniach piszemy o zaseple antyfos. więc warto te badania zrobic! Życzę Ci abyś znalazła swoją przyczynę, wyeliminowała ją. I mogła cieszyć się dobrym zdrowiem i starankami o maluszka!

Haniu nocna jak miło Cię widzieć. Choć nie tylko ja to zauważam!

Cyniczna Asiu... rozmowy z kibelkiem? Mdłości? Pieknie tylko pozazdrościć!

Sylwia łakomczuch! i dobrze wkońcu się Wam coś też należy. Żrej zrej jak Olcia nasza napisała! Niech Wam pychy rosną.

Alinko kochana to teraz pewnie mniej czasu na BB będzie jak rodzinka ....
Tulę i cieszę się że zakupy udane.

Maja kochana tak faktycznie zapomniałam o krakowie i badaniach.. tak masz zupełną rację. Ze warto poczekać by lekarz powiedział ze nie znalazł przyczyny i że to jednak był przypadek i da zielone światełko. Maj już za pasem.. uwiniecie się szybciutko!

Iławianka (Agus) za co Ty przepraszasz? za takie piękne posty!!!!

Asiu Angelko kochana widzę że Ty potrzebujesz więcej czasu. Ale nie daj się żadnej depresji i dołkowi bo o to nie łatwo! A bardzo trudno z tego wyjść. Patrząc na dzieci swoich znajomych pomyśl czy aby nikt nie miał problemów takich czy podobnych do naszych? Czasem się wydaje tylko że cudze szczęście jest takie bez skazy.
Kochana ale jak pisze Aguś Iławianka płacz, żal się nam.. pisz co masz na serduszku. Po to jest to forum ale nie daj się....

Karinko i jak po wizycie? Mówisz 9dc.. to faktycznie na wszystko za wcześnie...

Agula Irl moze kiełbaskowe święta będą?

Kasiu Kasiekk oczywiscie obejmę modlwitą mamę wcześniaczków i je same...!
Dziękujemy za całą masę świeżych fluidków!

Alutka moze jedak wciśniesz się choc na dwa dni? Nocleg masz gratis u nas :laugh2::rofl2:
Cieszę sie że w pracy już coraz lepiej. Z dnia na dzień będzie jeszcze lepiej!

Marzenko i jak dzisiaj po pracy?

Kasiu Szafirku i jak góry i doliny odeszły od Ciebie? Choróbsko już za Wami?

Miruś kochana nie wazne jak karmisz! Ważne by Adik rósł zdrowo i przybierał na wadze. Czasem życie pisze inny scenariusz niżeli my sami byśmy chcieli.

Aha jeszcze odnośnie dzieci i kobiet w ciąży. Jak pisałam nie każda ciężaróweczka jak widać ma za sobą szczęśliwe doświadczenia (czego nasze dwupaki są tego dobrym przykładem!)
a dzieci? Kochane mi też serduszko ściska jak mam w domku Niunię (niedługo Jej zabraknie) u rodziców siostrzeniec... a ja kocham jak własne...
Boli ale cóż.. żyję i wierzę że i NAM się uda. Ta myśl jest dla mnie tratwą ratunkowa i wierzę w nią.. ... wierzę.

Zmykam spać. Zmęczona. Od 3 na nogach a rano trza wstać.
Buziam i życze dobrej nocki.

Wybaczcie jak nie odpiszę wszystkim...

Dobranoc wam wszystkim.....
fajnie jest mieć takie koleżanki... nie pogonią... nie wyśmieją... a jeszcze pocieszą i doradzą....

miłej nocki słoneczka

Edytko a jak u Ciebie? Jak Mama? I jak Ty się kochana trzymasz? Dla nas masz zawsze dobre serduszko ale czy my możemy Ci jakoś pomoc... Nic nie mówisz :no::-(

reklama
fajnie jest mieć takie koleżanki... nie pogonią... nie wyśmieją... a jeszcze pocieszą i doradzą....

miłej nocki słoneczka

zgadzam sie pomimo iz nie jestem stalym bywalcem to bardzo mi pomaga to ze sobie czytam i czasem cos napisze z wami:):-):-):-)

co do sprzatania to moge sprzatac wszedie byle by tylko nie siedziec bez pracy w domku, bo siedze juz 2 mmiesace,nie moglampracowac bo mialam problemy z ciaza a pozniej odpoczywalm po poronieniu, takze z mila checia u was posprzatam:-):-):-)bo juz wariuje w domu a pobliskie parki znam na wylot:):-):-):-)

do uslyszenia

Do góry