reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Motylek mam rotawirusa i za dużo to jeść nie mogę bo biegam potem do kibelka. Wczoraj wieczorem nie wytrzymałam i zjadłam 2 kanapki z pomidorem, tak mi się chciało... i potem przez całą noc latałam. A z marchwianką to jest tak, że pewnie przy gotowaniu większość wit. A ucieka, ja wcześniej jej unikałam więc jak teraz pojem trochę to nie powinno się nic stać. Jem z niej 2 posiłki, ale małe porcje. Jem też kleiki i może dziś urozmaice sobie życie i upiekę jabłko :unsure:
Pixelka, wiem, że ty miałaś i Wiki, masz jakieś sposoby?

Własnie w necie przeczytałam o tym paskudztwie:no:,normalnie nie zazdroszcze.Kuruj sie kochaniutka,nie wiemczy Ci nie zaszkodzi ale pamietam ze mama na ostre biegunki dawała nam suche kakao i kazała popic woda nie wiem czy dasz rade to przełknac ewentalnie spróbuj gozkiej czekolady.Natomiast na wymioty i nudnosci polecam imbir (w necie na pewno znajdziesz przepis co sie z nim robi),mi pomagało tez ssanie kostek lodu i to sie moze Tobie przydac bo jednoczesnie dostaniesz troche wody.

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem po USG i mega szczesliwa:-),Weronika rosnie prawidłowo.Pani doktor obejzała ja z kazdej strony ,zobaczyła czy w sercu dobrze zastawki funkcjonuja i powiedziała ze wszystko jest w jak najlepszym porzadku:tak:.Pozaty Weronika okazała sie dzis bardzo grzecznym dzieckiem i pokazała ładnie jaka ma duza stupke:sorry2:,pokiwała do mamusi i pokazała jak potrafi włozyc sobie stópke do buzi:-D.Zdjecie wkleje jak M wróci z pracy bo nie umiem go zeskanowac:no:

Motylku super!!!!!!!!!!! Masz bardzo grzeczna corcie!!!!!!!!!!!! Ja do teraz nie wiem kto mi w brzuszku rosnie, takie wstydliwe mam dziecko, a jak juz pokazuje co ma to ja mowie ze nie chce wiedziec, tak sobie robimy na zlosc:-D:-D

Motylku gratuluje grzecznej córeczki:-)
a u mnie @ rozkręciła się na dobre teraz na nią narzekam bo jest gorzej niż za pierwszym razem ale to może ze stresu bo w pracy nerwy:angry:
Pozdrawiam Was wszystkie

To dobrze ze sie rozkrecila ;-) znaczy ze organizm wraca do normy.Nie zdziw sie jak bedzie troche obfitsz niz normalnie:shocked2:,bo to chyba Twoja pierwsz @ po poronieniu.

Nie to już druga @ ale nie wiem czemu jest tak gorsza od tej pierwszej ale to nic wszystko zniosę :-) tylko sie bałam do na poczatku miałam 3 dni plamienia atak nigdy nie miałam. aby szybko sie skończyła to zapisze się do endo ginekologa i bede zbijać hormonki i czekać na ta najmilsza rzecz....

reklama
Moze organizm jeszcze dochodzi do formy i mam nadzieje ze wyniki wyjda super dobrze:cool2:i jeszcze w tym roku pojawia Ci sie na tescie dwie gube krechy:tak:.A potem to juz z gorki wymioty ,bóle pleców i zmiany apetytu;-).

Do góry