Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zabenia miło, że pytaszKatiuszka jak po scanie?
Ja wczoraj zaszczepilam sie na grype i do dzis mnie reka boli, ramie :/ rok temu nic nie czulam.
Dziewczyny czy piszecie w innych watkach? Cos tam widzialam kiedys o wizytach u lek i zakupach? Nie mam czasu latac po roznych watkachfajnie jak bysmy tu tez dzielimy sie tym. Zaczelyscie juz jakies zakupy? Ja dla chlopca to mam wszystko. Caly rozmiar fist size, 0-3m mam kremowe lub biale. No ale dokupie cos rozowego jak bedzie dziewczynka
![]()

w następnym tygodniu przechodzę na inny tryb pracy, zobaczę co będzie wtedy, jak ustąpi to ok, a jak nie, to chyba będę musiała całkowicie zrezygnować z pracy. No zobaczę...
w zeszły piatek miałam wizytę, ale musiałam odwołac,bo jestem mocno przeziębiona. Prosiłam lekarkę o jakieś leki, moze syrop...zaśmiała się tylko i powiedziała, że nic nie ma dla kobiet w ciąży i mam nic nie brać. A ja kaszlę tak, ze mnie już brzuch cały boli, trwa już ponad 2 tygodnie. Ratuję się polską apteka internetową i radami mojej szwagierki lekarki z Polski. Kupiłam sobie polski syrop, polskie cukierki ziołowe, robię domowe syropki itp. Może coś mi się polepszy...ale do tego czasu nie mogę się zaszczepić. W Polsce leczy się przeziębienie i grypę w ciąży, tu nie...a przeciez silny kaszel może wywołać skurcze!!!! nie mam siły na ich służbę zdrowia...Marzenka po pierwsze, jesteś pewna, że wpuszczą Cię na pokład samolotu? wiem, ze linie lotnicze mają swoje zasady co do kobiet w ciąży, można do któregoś tygodnia...potem już nieWitajcie.
Mam pytanie bo jestem w tym zagubiona mimo że mój mąż mnie uspokaja i twierdzi że będzie wszystko ok. Razem z mężem lecimy do Anglii już pod koniec roku, bo on dostał tam pracę. Ja jestem w 7 miesiącu ciąży i boję się jak to będzie z tym porodem w Anglii. Gdzie mam się udać i co na początku załatwić. Proszę o poradę.
ale to zalezy od linii, więc wczesniej upewnij się czy będziesz mogła lecieć. Po drugie...mnie się wydaje, ze lepiej by było, jakbyś została w Polsce i tam urodziła, a przyjechała tutaj już z dzidzią. Nie znam Twojej sytuacji...tak mi się wydaje...
mam wizytę umówioną na przyszłą środę, chyba już ją przyjmę