reklama

ciaza w uk

madlen to super wiesci!!!! fajnie ze trafilas na takich ludzi w szpitalu, nie kazdemu sie tak udaje szczesciaro ;-)
ja wciaz nie moge sobie wydarowac ze nie zaproponowalam zmiany pozycji itd zeby mozna bylo potwierdzic plec dziecka i te 80% nie daje mi spokoju, ale tak bylam orzejeta plamieniami i tym zeby wszystko bylo ok ze ta plec zeszla na dalszy plan. Ale to lekarz powinien byl mi powiedziec zebym pochodzila albo co! no to teraz jestes spokojniejsza :) tak to powinno wygaldac wlasnie, skoro oni tu badaja tak rzadko to powinni to przynajmniej robic mega dokladnie.
bulkaasia u mnie niestety nie ma maternity w h&m a na ich stronie nie widzialam stanikow do karmienia :-( wkazdym razie mam to juz z glowy.
Dziewczyny duzo wam urosly piersi jesli moge spytac?? bo mnie sie moje wydaja mega a to w zasadzie tylk wieksze C....i jak chodzilam za stanikami to powiem wam ze czesto rozmiarowka zaczynala sie dopiero od D....a te do karmienia daja dobry support ale wygladaja na takie wielkie! moj M ja wczoraj zobaczyl moj zakup to stwierdzil ze chyba sobie troche pochlebilam rozmiarem hehe ale mierzylam i ten byl dobry i juz.

reklama
mummy no udalo mi sie trafic wczoraj na normalne osoby..wiem rzadksoc tutaj,ale mialam farta :-D;-)
moje piersi byly wieksze na poczatku ciazy,teraz jakby stoja w miejscu..chyba mi nie rosna ,bo staniki sa OK ;-)

jakbym ja miala plamienia,to tez wolalabym wiedziec,ze z dzieckiem jest wszystko dobrze,niz znac plec..
a moze kup sobie test na plec,nie wiem na ile on jest 'prawdziwy',ale moze warto kupic ;-),ja tez o tym myslalam..no ale jak wczoraj moj okruszek mial nozki na boku i bylo plasko,to raczej dziewuszka :-)

madlen79 super, że trafiłlaś na taką obsługę szpitala. Najważniejszę, że z Małą wszystko ok i że znasz płeć. Ja już w poniedziałek mam big scan i od tego czekania wariuję.
Co do piersi to mi nie urosły nic, tak mi sie wydaję chociaż mój mąż twierdzi, że są większe;-)

Bulkasia kochana,to ja juz teraz zycze powodzenia,samych dobrych wiesci i tego,abys wiedziala,kto mieszka pod twoim serduszkiem...&&&&&&& za wizyte ;-)
bo mnie w poniedzialek nie bedzie ... zajrze do was dopiero po powrocie z wakacji :tak:

Witam. Mam nadzieję że mnie przyjmiecie. Ja mam termin na 11 grudnia ale lekarz już zapowiedział że jak do 1-ego nie wyjdą to będziemy wyciągać. To moja pierwsza ciąża. Mieszkam w Szkocji. I w sumie tyle o mnie.
Mam pytano odnośnie rozmów. Rozglądam się ale nie widzę czy mają tutaj takie rzeczy? Jeśli tak to jak je nazywają? Z góry dziękuje za odpowiedzi

Czesc kobietki :) dlugo mnie nie bylo...
W piatek mialam wizyte maluszek zdrowy i wyjatkowo spokojny na usg. Bedzie synus :tak: ( chyba zostanie pilkarzem takie kopniaczki mi serwuje) chociaz kiedy zapytalam czy jest pewna odpowiedziala: to tylko moja opinia co wy na to ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry