reklama

ciaza w uk

Wczoraj wizyta u poloznej, wszystko ok cisnienie 110/68, serduszko bije.
Wczoraj w koncu doprosilam sie I wyniki badan ze szpitala probowalam od maja I przez tel powiedzieli przychodzni ze wszystko ok, teraz okazalo sie ze musza powtorzyc bo cos nie tak. Masakra jakas. Nawet nie byli w stanie odczytac grupy krwi.

reklama
Joanna - to nie do pomyslenia! ja nie wiem co oni tu wyprawiaja. Ja sama wlansie przechodze kolejne frustracje. PO tych moich plamieniach, ktore na szczescie juz chyba minely bo jest 10 dni na czysto, teraz mam problem z jakims uczuleniem. Tez zero pomocy, bylam u GP, kontaktowalam sie z moja midwife, paranoja jakas. Dostalam krem ze sterydami i polecono mi tabletki antyhistaminowe.......koszmar jakis. BYle do grudnia, mam nadzieje ze dzidzia bedzie cala i zdrowa....

Mummy na mnie to juz nie Robi wrazenia ale wiedzialam czulam ze cos z wynikami nie tak a ONI mieli problem by he wyslac a to bylo dwa miesiace temu.
Sprobuj hydrocortisone z apteki jest bez recepty I mi pomaga

Dziewczyny ja wam współczuję, to jakaś paranoja. Ja na szczęście (odpukać) mam opiekę super, wszystko na czas a nawet przed czasem ale to zasługa tego, że mój mąż pracuje w szpitalu gdzie ja mam robione wszystkie badania.Życzę Wam zdrówka:-)

mummy- a Ty masz tylko brzuch czerwony? czy cale cialo Cie swedzi?
Joanna- Ty nam tak nie znikaj :) mam nadzieje ze powtorka badan wyjdzie ok &&&
Ja bym chciala juz wrzesien, bo lece do Polski. Narazie szukamy mieszkania bo wlasciciele chca na mieszkanie wrocic. A ja sie stresuje. Ogladalismy wczoraj jedno i bylo hmm no nieciekawe, nieumeblowane- to jeszcze zniose, ale bez pralki. Dzis tez ogladalismy mieszkanie niby fajne, tez nieumeblowane, tylko co top floor, bez windy, no i w kuchni mala lodowka bez zamrazalki. Pralka byla i kuchenka i wszystko sypiace sie facet od razu zaznaczyl ze jak sie zepsuje to wlasciciel nie kupuje nowego, tylko my musimy, wiec znowu musialam odmowic. Stresa mam zebym sie bezdomna nie stala. :((((

Ostatnia edycja:
neska - u mnie tylko brzuch i piersi, ale pnoc te miejsca robia sie w ciazy bardziej wrazliwe, dlatego nie wykluczalam uczulenie na proszek lub zel do mycia ciala....a teraz to juz zglupialam i zupelnie nie wiem. Krem lagodzi troche swedzenie ale uczulenie jakby nie znika...chyba ze to jeszcze moze potrwac......wspolczuje ci z tym mieszkaniem, wiem jakie to stresujace, jeszcze teraz gdy ceny sa tak wywindowane. NIe wiem jak jest w twoim miescie ale u nas bardzo podskoczylo w gore i jak z M szukalismy jeszcze miesiac temu to przezylismy wielki szok. Na chwile obecna odstapilismy do przyszlego roku. U nas to jest tylko kwestia miejsca w sumie bo mieszkamy u siebie, tyle ze mieszkanko na rodzine z dwojka juz dzieci jest stanowczo za male. Trzymam kciukasy zeby udalo Wam sie znalezc cos fajnego i to syzbko. To co opisujesz - az sie wlos na glowie jezy, znajoma tez szukala czegos do wynajecie i musiala w koncu nabyc wlasna pralke, bo byl albo brak pralki w jednych miejscach albo lodowki z zamrazalka w innych. A do kiedy macie sie wyprowadzic??
bulkaasia - pozazdroscic opieki, fajnie ze chociaz ty sie nie stresujesz tutejsza sluzaba zdrowia :-) zreszta ja w pierwszej ciazy tez sie nei stresowalam bo wszystko bylo ladnie - pieknie ale teraz jest inaczej i czasem szlag czlowieka trafia

mummy- musismy sie do 27 sierpnia wyprowadzic. Wlasnie jest tak jak mowisz w jednym mieszkaniu nie bylo pralki, w drugim dzisiejszym nie bylo zamrazalnika tylk sama malenka lodowka, gdzie na trzy osoby taka mala lodowka to sie wyklucza. Ja dzis zaczelam sie pakowac, bo troche tego jest a wiadomo nie chce pozniej na ostatnia chwile wszystkiego robic. Co do cen to sa tragiczne, w Polsce za ta cene to bym taka chate wynajela ze szok, no ale wiadomo to Uk.

reklama
Nie dziwię się, tez bym sie wkurzyła. Ale co zrobisz. Co do mieszkania to tez chcielismy większe bo mamy 2bed ale ceny kosmos. Poczekamy i może w przyszłym roku coś znajdziemy. Bo jak narazie to Maleństwo bedzie w naszym pokoju, Wiki ma swój a salon to wiadomo.
neska mam nadzieje, że szybko cos znajdziecie i fajnego:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry