neska - u mnie tylko brzuch i piersi, ale pnoc te miejsca robia sie w ciazy bardziej wrazliwe, dlatego nie wykluczalam uczulenie na proszek lub zel do mycia ciala....a teraz to juz zglupialam i zupelnie nie wiem. Krem lagodzi troche swedzenie ale uczulenie jakby nie znika...chyba ze to jeszcze moze potrwac......wspolczuje ci z tym mieszkaniem, wiem jakie to stresujace, jeszcze teraz gdy ceny sa tak wywindowane. NIe wiem jak jest w twoim miescie ale u nas bardzo podskoczylo w gore i jak z M szukalismy jeszcze miesiac temu to przezylismy wielki szok. Na chwile obecna odstapilismy do przyszlego roku. U nas to jest tylko kwestia miejsca w sumie bo mieszkamy u siebie, tyle ze mieszkanko na rodzine z dwojka juz dzieci jest stanowczo za male. Trzymam kciukasy zeby udalo Wam sie znalezc cos fajnego i to syzbko. To co opisujesz - az sie wlos na glowie jezy, znajoma tez szukala czegos do wynajecie i musiala w koncu nabyc wlasna pralke, bo byl albo brak pralki w jednych miejscach albo lodowki z zamrazalka w innych. A do kiedy macie sie wyprowadzic??
bulkaasia - pozazdroscic opieki, fajnie ze chociaz ty sie nie stresujesz tutejsza sluzaba zdrowia :-) zreszta ja w pierwszej ciazy tez sie nei stresowalam bo wszystko bylo ladnie - pieknie ale teraz jest inaczej i czasem szlag czlowieka trafia