reklama

ciaza w uk

My ze wzgledu na to by maya poszla do dobrej szkoly przeprowadzilismy sie dwa lata temu. Wtedy myslalam ze wiecej nie bedzie dzieci I jest 2 bedroom, ale na razie sie nie przeprowadzamy. A ile Wy dziewczyny placicie??

reklama
Joanna my z tego samego względu sie przeprowadziliśmy aby Wika dostała sie do dobrej szkoły, chodzi na Wimbledonie i jest mega zadowolona. Szkoła katolicka dla dziewcząt. My mamy 2 bed i płacimy ₤800 samego czynszu.

dziewczyny ale ceny! u mnie chyba najtaniej...za 2 bed w okolicach 600 w lepszej dzielnicy...u nas w dobrej dzielnicy za 750-800 dostanie sie juz fajny 3 bed dom z ogrodkiem i garazem.....

u nas one bedroom chodzi po 550 w gore a two bedroom to po 750 w gore. My teraz mamy two bedroom za 775. Ale chcemy zmienic, tzn nie mamy wyjscia bo landlord chce na chate wrocic mieszkac.
mummy- a gdzie Ty mieszkasz, ze ceny takie nad podziw tanie?

neska ja mieszkam w Leeds, wlasnie szukalismy 3 bed house z ogrodkiem i garazem w dobrej dzielnicy wiec troche sie zorientowalam, jakbym miala na wydanie 800f na rent miesiecznie to znalazlabym fajna chatke spelniajaca moje wymogi - bezpieczenstwo, dobra szkola, ogrodek normalnych rozmiarow (bo niektore sa normalnie na 2 kroki), garaz i w srodku bez zadnych problemow. jesli chodzi o 2 bed to tak dobrze sie nie orientuje bo my na swoim jestesmy, mamy2 bed flat w fajnym miejscu i placimy 450f mortgage plus 70 maintenance

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry