Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Teraz powoli weszłam na prostą, choć często nie rozumiem angielskiej służby zdrowia i wszystkiego co się z tym wiąże. Walcze z moją gp o przyjęcie mnie na wizytę z położną lub z lekarzem, a oni mi mówią, że przyjmują dpiero po 26 tc!!! w szpitalu jak jestem np. na scanie mówią mi, że na wizytę z położną mam iśc do gp, bo jestem w ciąży niskiego ryzyka tzn. nie mam cukrzycy, nadciśnienia itp. A w gp każą mi iść do szpitala!!!!
w 16 tc w ten sposób właśnie przepadła mi jedna wizyta i teraz około 18 październiaka mam mieć kolejną, ale już w gp mi zapowiedizeli, ze to za wczesnie jak do nich, bo nie minął 26 tydzień. Oprócz badania krwi i moczu w około 12 tygodniu, to do tej pory ani raz nikt mi nie brał krwi i moczu do badań. Powiedzce mi czy to normalne??? już sama nie wiem czy mam walczyć z nimi czy poczekac tak jak mówią do 26 tg...niby mówiłam lekarzowi, jak wkręciłam się na wiztyę pod pretekstem infekcji;-), że nie miałam jeszcze żadnych badań, a on powiedział, że jak sie zgłoszę po wyznaczonym terminie to mi wszytsko zrobią. Martwię się, czy wszystko ok...na scanach wszystko wychodzi dobrze, ale czy ja wiem czy nie mam np. jakiś bakterii w moczu czy czegoś podobnego?