reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
ludzik to dobrze, że małż wyciągnął wnioski :-D ja też wychodzę z założenia, że przezorny zawsze ubezpieczony, więc wzięłam się za ubranka :tak: jak pracowałam, to nie było kiedy, ale teraz na L4 już zaczęłam powolne przygotowania - nie znasz dnia ani godziny :happy:

Ja dziś dopiero usiadłam... :confused2: cały dzień w biegu, jeszcze Gabryś po południu dał popalić :szok: ale dużo spraw załatwiliśmy, więc dzień uważam za spędzony pożytecznie :happy: mój A dziś wyjechał i wrócił na holu... bo mu w trasie przewody paliwowe poszły... no i jedzie jutro... :confused2:

hej dziewczynki

ja dziś tylko śledzie zrobiłam w occie i oleju plus jeden słoik na święta a do wciągnięcia w chwili słabości

Benfica - ja niestety mam ubranka od 74cm takich maleńkich to tylko kilka sztuk i :szok::szok: :szok: sporo granatowych, wiec i dla chłopca się przydadzą. Oczywiście młoda chce siostre:rofl2:

Kinia - cieszę się że chłop się opamiętał:tak::tak:mój jutro wraca z pracy i myje okna :-)

jeszcze miesiąc i czeka nas gorący okres:-p będziemy Wam kibicować!!!

Hej:-)

Troche mnie nie było, ale pochłoneły mnie porzadki swiateczne, wiec sobie pomalutku kazdego dnia po troche sprzatam. Jestem tez sama z Lena, bo maz we wt. pojechal do Polski, ma przywiezc mi wozek i inne zakupy. No i przywiezie swoja mame i rodzenstwo, jutro maja byc, takze pewnie znowu mnie wetnie, bo nie bede miala kiedy siedziec na necie.
Po za tym coraz ciezej juz, ale ogolnie czuje sie ok. :tak:
Trzymajcie sie i buziole dla brzusiow.:-)

Jeeeestem :-D Ale jestem wymęczona. Wczoraj mieliśmy przeprowadzkę. W końcu ;-) Normalny internet będziemy mieć od wtorku.
Ale jestem szczęśliwa, że już jesteśmy na nowym mieszkaniu. Niestety mamy jeszcze mnóstwo kartonów do rozpakowania, ale jutro przyjeżdża moja mama, to chociaż z moimi duperelami mi pomoże :-D

Szok, że Straciatella już praktycznie na dniach będzie rodzić! Pamiętam jak robiła test :-)

Ewka - dziwna sytuacja. Może teściowa ma jakieś lęki? A nie możecie szybciej wrócić? A na odbudowanie flory polecam podmywanie jogurtem naturalnym. Kiedyś w tv w jakimś programie o tym mówili. Ba, raz przetestowałam i złagodziło objawy. Ale, nie powiem, czułam się dziwnie z tym jogurtem ;-)

Ludzik - niezły oszołom ;-)

Benfica - cyto ok - w sensie wcale nie plamiłam. Nadżerka ciągle jest ;-) i będę ją usuwać po porodzie. Wynik cyto pewnie poznam na następnej wizycie.
Dobrze, że przez te przewody nic się niebezpiecznego nie stało.

Tekla - już niedługo i dobijesz do 40 tc! Ty to dzielna kobieta jesteś! Walczysz jak lwica. Będziesz dobrą mamą :tak:

Mychunia - i prawidłowo! Masz leżeć i pachnieć :-D

Iwo - życzę Ci dużo siły :*

A teraz news! Uprosiłam gina o USG i poznałam płeć! Będzie CHŁOPIEC - gin powiedział, że na 100% P. uradowany :-D

Witam;)

Jejku dziewczyny ale ten czas leci, no musicie sie po malu szykowac i niestety wiem ze wraz z narodzinami po malu nas opuscicie:/

Iwo mam nadzieje ze z corka bedzie tylko lepiej i w koncu bedziecie wiedziec co jej jest!

Ja dzis troszke robilam na swieta,wiec dzien w biegu.

Malus czekam na metamorfoze;)

Iwo opamietal się tylko trzeba czasami go ogarnąć, bo zdarza mu się, że się zapomina :-P

Benefica ja właśnie wrzuciłam pranie z najmniejszymi ubrankami do żelu do prania i później wypiore w dziecięcym, a na końcu poprasuje i zrobię przegląd na domowe i wyjściowe :-)

Cyntia no to gratuluję chłopca.

Cześć dziewczynki. Ja jaj zwykle od 7 na nogach. Robie właśnie pranie ciuszków w normalnym żelu,a później w dziecięcym zrobię. Póki co tylko te najmniejsze i będę musiała zrobić ich przegląd co i ile jest po domu, a co i ile na wyjście. Bo muszę wiedzieć co jeszcze dokupić. Wczoraj zamówiłam sobie wyprawkę z butelkami, kosmetykami Linomag i jakieś tetry i *******ki. Na szczęście wszystko od jednego sprzedawcy,więc opłacało się. Przeraża mnie trochę, że czas tak szybko leci.

Miłego dnia kochane :-*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry