reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Dziewczyny, napisałam smsa do Wiikki z zapytaniem co u niej i malego? dostałam odpowiedź:

"Dalej pod tlenem lezy ale juz zmniejszyli saturacje i sobie ladnie radzi. Dzis nie udalo mi sie zlapac lekarza prowadzacego jutro bede probowala to dowiem sie wiecej. Dzis moglam go przytulic i pocalowac. Dzieki ze pytasz".

reklama
Natkusia - to już 8 dni i będziesz mogła wstawać :) Super! Dałaś radę :)

Wiikki - jejuś.. Bardzo mocno trzymam kciuki. Pomodlę się za Fabianka.

Iwo - będzie dobrze z łożyskiem :tak: tylko słuchaj się lekarza ;)

Ostatnia edycja:
No no jeszcze 8 dni :-) i za 8 dnj tj sobota odprawiam pierworodnemu drugie urodzinki i nie umiem sie doczekac ;-)

KASIULA trzymam &&&& za badania serduszka! A to nie jestes z małą?

WIKI nadal &&&& za Fabianka, musi byc dobrze! A Ty dochodz szybko do formy!
Nie daje mi spokoju ten bezdech małego.. przeciez wszystko bylo ok a to tak nagle..

mamaTOMECZKA hehe ale sie usmialam :-D no tak.. teraz to oczekiwanie :-)

A jeszcze Marchew, Ty, Karola i JA :szok:

IWO a to masz duzo sluzu czy jak? To w ciazy jest normalne, tez tak mam..

EWKA fajnie ze jestescie w domj! Oby szybko ten ból brzucha Ci przeszedł..

Miłego!

Wikki trzymajcie się, zaciskam mocno kciuki, aby wszystko skończyło się pomyślnie:)

Iwo nie panikuj, wszystko będzie dobrze z tym łożyskiem, a mnie tez zalewa i jest to śluz. nie czytaj lepiej nic o wodach płodowych i łożyskach, tylko słuchaj lekarzy:)

A my po próbie glukozowej, tym razem wszystko okej:) tylko mam małe obawy i jakoś już mnie nie ciągnie do lodów, a to mi pewni wyjdzie na dobre:)

Miłego Dnia:) DZIŚ OSTATNI DZIEŃ W PRACY:):):):)

reklama
Julia, cały czas piszę jej, że jesteśmy z nią i trzymamy kciuki. Nawet napisałam żeby ucałowała od nas Fabianka.

Natkusia, ale ten czas leci. Prawie 3 lata temu na wątku innym staraliśmy się o dzieci i Twój Michaś za raz 2 latka, a moja za ponad miesiąc skończy 2 latka. A jaka wygadana i jak ładnie składa zdania, siusia na kibelek i już nie pamiętam kiedy w pampersie była :) A jak Twój Michaś? Kciuki za szybki i bezbolesny poród. Wiesz może co u Ani? Z tego co pamiętam w ciąży była i ciekawa jestem, czy już urodziła :)

Do góry