reklama

Ciażowe brzuszki :-D

Elunia, Ewka super, a co do magsi i monikimarcina zgadzam się z ewką:D opiernicz to mało dziewczęta:angry:, takie śliczne brzucholki, buzie macie jak malowane, wielgachne oczęta spozierają na nas tu na forum to raczej chandra hormonowociążowa:-)

reklama
Zor poka brzucho, jestem ciekawa jak wygląda kwatera Patryka Andrzeja Balbiny :D

Ja wstawie fot dziś wieczorem, mam pytanie Wam tez wywaliło pępek na drugą stronę? Od kilku dni mam zabawę polegającą na wciskaniu go do środka, ale chyba mi się nie uda :-)

Niech no odniosę się do Twojej wypowiedzi "Ja wstawie fot dziś wieczorem".. chyba mi się forum popsuło, bo nic nie widzę :P
co do kwatery to rośnie bo zajadam nutellę prosto ze słoika.. nawet już w kanapki się nie bawię:D a pępek zawsze miałam z głęboką dziurką i w zasadzie powoli tej dziury już nie mam więc się spłaszcza :)

Zor pochwal się :-)

ekhem teraz to już się wstydzę po brzuszkach Ramonki i Eluni :P opcjonalnie "wstawię fot dziś wieczorem" :P
I chwal się tu swoim to będzie dobry doping ;)

Ewka, Elunia śliczne brzuszki :)

Zor, juz sie rehabilituje :sly:

Załączniki

• 1413291143698.jpg
    1413291143698.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 89
made No!:tak:śliczny domek:-) ale i tak lanie Ci się należy!:angry:

angel nie mam jak teraz zrobić :rofl2: musiałabym jakoś w wannie stanąć na misce, żeby bęca uchwycić :P jakoś nie mamy lustra normalnego:confused:

dobra Zor rozgrzeszam cię...nie kombinuj z tą wanną i miską i Bóg wie czym jeszcze, żebyś nam sobie krzywdy przy tym nie zrobiła...aż mnie zmroziło jak napisałaś o tym gimnastykowaniu do zdjęcia :rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry