Hanus78
Zawierzyłam Św Dominikowi
Dziewczyny, czy któraś z Was ma problemy z hemoroidami? Jeśli tak to polećcie coś... Mnie już powoli to zaczyna denerwować. 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
. Oprócz picia dużej ilości wody i owoców, musiałam wyrzec się czekolady, którą jadłam w ogromnych ilościach. Polepszyło mi się bardzo, więc jesli ją jesz to lepiej zrezygnuj. 
procz tego naprawde sie wkurzam na spanie czasem nie moge juz wytrzymac.....
;-)
, ale pocieszam się że po urodzeniu zejdą tzn rozjaśnią się i nie będą widoczne. Ja dużo przytyłam i pojawiły się od razu ogromne ale staram się nimi nie przejmować. Wiadomo nie wygląda to super, ale Filipek mam nadzieje mi to wynagrodzi :-);-).
ja mam coraz bardziej ochydną skórkę pomarańczową na udach i tyłku
ale trzeba być dobrej myśli że po ciąży wrócimy do siebie. Najważniejsze są teraz nasze maleństwa :-)
. Ale po ciąży to się zmienia:
. Rozstępy bledną i zmiejszają się a i przemiana materii się zmienia, więcej ruchu, dieta przy karmieniu piersią (a jak jescze alergik lub dziecko z kolkami sie trafi - to juz zupełnie ortodoksyjna dieta - i nie ma żadnych problemów z przestrzeganiem!!! jak sie patrzy na malutkiego motywatora! ) No mówi wam na boże narodzenie to jak gwiazy filmowe będziemy!!!!!:-):-)
. Ale w charakterze kości nie było mi dobrze! 

- i co? Nie wyskoczyl zaden nowy rozstep - i daj Boze zeby tak pozostalo.....A te ktore mam...oczywiscie ze zbladły, ale nie moge powiedziec zeby nie bylo ich widac - bo widac strasznie!!!!!