Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam wieczorową porą,
ja dzisiaj dostałam dziwacznego bólu w prawym dolnym rogu brzucha patrząc z mojej perspektywy Miałam wrażenie, że gdzieś tam wepchnął swoją nóżkę i nie mógł wyjąć - no tak się wiercił. Nie mogłam się za bardzo schylić. Położyłam się i nawet nie wiem kiedy zasnęłam. Ze dwie godziny spałam, w tym czasie moi chłopcy poszli na spacer. Ja i tak pewnie bym nie poszła bo przy takiej pogodzie (duszno i gorąco) nie mam siły łazić!
Małaulka koniecznie kup sobie Magneb6 na te swoje skurcze!
Ja w pierwszej ciąży miałam takie skurcze, że w środku nocy siedziałam po prysznicem robiąc masaże zimno-ciepłe. A, i przystopuj z kawą jeśli pijesz, bo ona wypłukuje magnez z organizmu.
Kawa napewno wypłukuje magnez...a jeśli się go od razu uzupełnia czekoladowym batonikiem?? to też niedobrze??
Póki co (odpukać w niemalowane) ja nie wiem co to te skurcze i mam nadzieję, że się szybko nie dowiem.
a mi dzisiaj rece dretwialy w nocy- raz jedna raz druga.i musialam spac na plecach wiec sie nie za bardzo wyspalam
z plecami to czasami tez tak mam jakby mi sie cos poprzestawialo w krzyzu i nie moge sie ruszyc wtedy
Dziewczyny może to marne pocieszenie ... ale niewiele już zostało.
Później tylko pozostaną nieprzespane noce, ale najważniejsze że maluszki będą po tej stronie brzuszka.