Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja w poprzedniej ciąży """zaprzyjaźniłam""" się z czopkami glicerynowymi.Wiecie co..ja słyszałam, ze kobiety w ciaży mają zaparcia a ja mam zajefajną przemianę materii![]()

??Dziewczyny mnie ten brzuch w nocy najczesciej pobolewa,nie mocno,ale odczuwam:-(,martwie sie troche...wizyte mam za tydzien.Jeszcze jeden problem to duzo uplawow
![]()
Mam ten problem od zawsze, teraz oczywiście się nasila, a ratuję się activią i staram się jeść sporo owoców, najpierw były czereśnie a teraz jabłka, nawet kilka dziennie.ja w poprzedniej ciąży """zaprzyjaźniłam""" się z czopkami glicerynowymi.
Myślałam, że oszaleję.
Teraz jest może tylko troszkę lepiej... Jem jakieś jogurty, ciemno pieczywo i takie tam. ale nie jestem z efektów zadowolona.
Może macie jakieś sprawdzone sposoby oprócz czopków i lewatywy??
A co to za upławy? Bo ja mam dużo śluzu białego, ale to ponoć normalne w ciąży i wkładka to teraz podstawa, ale jeśli śluz ma inną barwę,n p. żółtawą to już może świadczyć o infekcji. Tak mnie lekarz doinformował..Jeszcze jeden problem to duzo uplawow![]()
witaj w klubie!!! Karolinie możemy jedynie pozazdroscic...hej ja też sie męcze z zaparciami mimo diety
Nie wiem, jak to jest, ale staram sie nie jesc stalych potraw, tylko jogurty, platki, soki warzywne, owocowe, herbatki, sratki i dalej tak samo. Raz "pojdzie" ok, a potem dwa dni ECHO....
Nie wiem, jak to jest, ale staram sie nie jesc stalych potraw, tylko jogurty, platki, soki warzywne, owocowe, herbatki, sratki i dalej tak samo. Raz "pojdzie" ok, a potem dwa dni ECHO....![]()
(ale zapodałam temat) i jem wszystko na co mam ochotę....Dzięki Beza , a czy można spokojnie brać magnez + witaminy a konkretnie prenatal, bo nie chciałabym przedobrzyć z witaminami