reklama

Ciążowe Kłopociki

reklama
Beza to nie na tym watku ta odp.ale ja nie zycze Ci wczesniejszego porodu i nie chce bys to tak odebrala poprostu pytalam o poprzedni i przy okazji pomyslalam ze moze i ty razem dzidzia sie pospieszy ale juz wypluwam :laugh2:
Ja osobiscie bym nie miala nic przeciwko aby w 37-38 tyg urodzic:tak:
A porod widac mialas blyskawiczny!!
Co do kawy ja pije dwa razy dziennie rozpuszczalna z mleczkiem;-)

Wy tu o wywolywaniu porodu a ja mam od ponad godziny maly problem, tzn brzuch mi sie stawia co kilka minut:baffled::baffled::baffled::baffled:niewiem co teraz, to nie boli ale ja sie boje i leze....bylam w wannie przed chwila ale nie przeszlo, jak leze tez mi sie robi...:no:

No ja zamierzam skakac na piłeczce juz mam w domku ;-)
Co do herbatki to podobno trzeba by wypic litry by cos dało ale nie wiem tak tylko slyszalam :confused:
No a poza tym sexik, sexik i jeszcze raz sexik:-D:-p ale i to zawodzi niestety:no:
Takze mozna liczyc tylko na nasze maluchy ktore zadecyduja kiedy maja ochote mamusie zobaczyc.

Blond to uwarzaj jednak to moga byc te przepowiadajace wiec nie ma sie co martwic ale i tak lez i sie sprobuj nie denerwowac a samo przejdzie.Ja tak mialam jakis czas temu w nocy ale mnie bolalo

Blond leż spokojnie a w razie czego zadzwoń do tego lekarza co ostatnio z rodziny,
dziewczyny niby mi się w tej ciązy czas dłuży a tu ,już niewidomo kiedy i o rozpakowywaniu mowa....:szok:

reklama
Minisia, Czarna ja pierwsze dziecko urodzilam w 37 tc i w chwili terminu mała miała już 3 tygodnie - super sprawa -teraz też bym tak chciala.

Kaka, Malena ja też uwielbialam kawkę sypaną taką z dwóch łyżeczek, i to 2 dziennie w pierwszej ciąży lekarz mi nie zabronił picia kawy a teraz jakoś mi nie podeszla na początku i już nie piję.

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry