gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
No, moje Malenstwo tez się daje we znaki, szczegolnie gdy siedzę 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Z tym akurat przegieli. Bo mój smerf tez bardzo aktywny ostatnio. Ale niechciałam robic korekty wiec wkleiłam wsio co było napisanedziekuje:*
ale to " odczuwasz silne ruchy dziecka lub ich brak"...hihi moj mnie tak kopie od 2 tygodni ze ciagle je odczuwam![]()

A jak położycie rękę na brzuchu to czujecie jak sie porusza??;-)

Sama radość!!

Dziewczyny ja jak zwykle z jakims pytaniem, zwlaszcza do tych mam ktore juz maja dzieci.Czy rozwieranie szyjki macicy boli?ja od 2 dni czuje jakis dziwny bol, nie wiem czy to sa skurcze ale chyba tak, czuje to powyzej pochwy.To taki ostry bol trwajacy kila sekund.Denerwuje sie a wizyta dopiero za tydz.Poza tym ja wiem co moja polozna mi powie, ze to normalne.Czytalam ze skurcze jakie moga wystepowac w 8 miesiacu nie sa bolesne a te bola.Jak ktoras z Was moze mi pomoc to czekam.
Wkurza mnie ta Anglia, nie dosc ze ostatnie usg mialam w 20 tyg to nic sie nie moge dowiedziec, bo wszystkie moje dolegliwosci sa "normalne" albo spowodowane pogoda.
I jeszcze jedno, jaki macie poziom hemoglobiny?Ja caly czas biore zelazo i mam 10,8.