reklama

Ciążowe Kłopociki

Agniesia, nie wiem co Ci doradzić? Miewam ostry ból np. wdety, gdy dluzej lezę na plecach, a potem wstaję.
Czarna, twoje dolegliwości nie są normalne i bardzo martwie się o Ciebie!!!!!!

reklama
Przestancie dziewczyny bo i ja zaczne sie martwic:-p Juz naprawde jest lepiej i schodzi ze mnie powietrze. Moze faktycznie mam bardziej wrazliwy żołądek? Ale w piątek ginka sie ucieszy bo wkoncu bede miała jakas dolegliwosc:rofl2:
A moze to dlatego ze rankiem nic niejadłam bo szłam na badanie krwi i niewiedziałam czy musze byc na czczo czy nie wiec nie ryzykowałam a do domku wróciłam w południe i szybko przegryzłam słodkiego grzebienia na przestanku tak mi było niedobrze z głodu:baffled:
Kurde wiem tłumacze sobie ale bez przyczyny sie takie rzeczy nie dzieja:rofl2: Potem zapchałam sie obiadkiem i mój żoładek sie zbuntował:-p

Powiem Wam, ze jak i ja nie zjem porządnego snaidania to potem mam dzien do d... cos mnie muli na żołądku i wogóle czuję się źle.
A teraz mnie brzuch ciagnie...

Kaka
ja też tak mam jak nic nie zjem to mnie mdli i aż głowa jakoś tak dziwnie boli

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

Dziewczyny uważajcie jak wstajecie z łóżka rano.
Ja przekręcam się na bok i delikatnie podnoszę.
Lekarz mojej koleżanki powiedział, że źle wstając z łóżka czyli z leżenia na plecach można dzidzi zrobić krzywdę.

Agniesia ja tez mam takie skurcze,martwilam sie,ale to raczej normalne w tym czasie:tak:.Mam taka nadzieje.We wtorek ide do poloznej to jej powiem,ciekawe co ona na to,hihi-normalne:-D
Czarna mam nadzieje,ze dolegliwosci minely:tak:

reklama
a mi sie chce płakać bo nie wiem, czy odszedł mi czop czy to jakieś upławy sie zaczęły.
boje sie jak cholera. z Laura odeszły mi wody i nie widziałam jak wygląda czop. Czytam szybko w necie co o tym piszą, kolor, gęstość, ilość...:baffled: to wszystko jest tak wcześnie, najpierw brzuch, teraz "to". nie wiem, nie wiem cholipa. nie mam w sumie, nie miałam upławów. a tu dziś jakiś kolps wylazł..:confused: może to jakieś upławska sie zaczeły, bo przecież tez mogą być, a czop może być też bez krwi. :confused::confused::confused:
od kilku dni tak dziwnie sie czuje. boli mi podbrzusze jak na okres i skurcze coraz częściej z tygodnia na tydzien sie pojawiają, i do toalety częściej zaglądam zastanawiałam sie czy organizm nie zaczyna "sie porządkować", ale to wcześnie przecież, może ja tylko panikuję.........:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry