reklama

Ciążowe Kłopociki

reklama
Justyneczka trzymam za Ciebie kciuki.
Ja Jaśka urodziłam w 37 tc. Nie był za wielki, ale za to szybko nadrabiał zaległości. Teraz to kawał gościa z niego!
Nie możesz się stresować na zapas bo to nic dobrego nie przyniesie.

mam nadzieje ze dotrwam do tej wizyty połoznej w przyszlym tygodniu chociaz, jak tak slucham co sie dzieje w srodku:baffled: teraz tak bardzo mocno twardnieje mi podbrzusze ale tak na samym dole i w kroczu jakis dziwny ból- nie ból, jakby rozciągała sie kosc łonowa:confused: nie mam pojecia tam sie dzieje:confused::baffled:
wy tez tak macie, cos takiego??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Justyna chcialabym ci pomoc,ale niestety ja nie mam czegos takiego,ale z tego co czytalam to dziewczyny pisaly,ze spojenie lonowe boli i jest to normalne;-)Takze mam nadzieje,ze wytrwasz do wizyty.Trzymaj sie kochana:-):-):-)

teraz tak bardzo mocno twardnieje mi podbrzusze ale tak na samym dole i w kroczu jakis dziwny ból- nie ból, jakby rozciągała sie kosc łonowa:confused: nie mam pojecia tam sie dzieje:confused::baffled:
wy tez tak macie, cos takiego??
justyneczka ja też tak miałam kilka tygodni temu, przy każdym chodzeniu czy przewracaniu się na łóżku odczuwałam ból.:crazy: Lekarz powiedział, że może to być wynikiem rozchodzenia się spojenia łonowego pod wpływem wzrostu dzidzi. Zalecił ćwiczenia i mi przeszło. Trzymam za Ciebie kciuki,żeby dzidziuś dotrwał chociaż do września.:tak: Uważaj na siebie,nie przemęczaj się i odpoczywaj a wszystko się ułoży.

Justyna trzymam kciuki za dobre wiadomości. Łatwo mówić, ale nerwy nie pomogą. Odpoczywaj sobie i czekaj na wizytę.

A ja mam ostanio skurcze łydek :baffled: Dzisiaj w nocy, to myślałam, że poduszkę pogryzę jak mnie chwyciło. Zazwyczaj jak się chcę położyć z jednego boku na drugi :no:. Biorę magnez 2x dziennie, kawę prawdziwą piję raz w ciągu dnia w dodatku z mlekiem. Z Martynką też tak miałam. Na szczęście te problemy tylko w nocy, ale noga jeszcze boli :baffled:

reklama
mnie te skurcze lapia jak probuje sie w nocy przeciagnac:baffled:i rece dretwieja, ale to chyba dlatego ze ja jakos teraz rzadziej pozycje w nocy zmieniam:confused:

Ja mam tak samo tak strasznie mam ochotę się przeciągnąć jak kot a tu czyję, że łydka zaczyna boleć noi trzeba szybko wstawać.:no:

Wdodatku nie mogę za długo na jednym boku leżeć, bo mnie biodro boli, jejku z tymi dolegliwosciami:crazy:

Justynka- trzymaj się

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry