Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
teraz tak bardzo mocno twardnieje mi podbrzusze ale tak na samym dole i w kroczu jakis dziwny ból- nie ból, jakby rozciągała sie kosc łonowa
nie mam pojecia tam sie dzieje

justyneczka ja też tak miałam kilka tygodni temu, przy każdym chodzeniu czy przewracaniu się na łóżku odczuwałam ból.teraz tak bardzo mocno twardnieje mi podbrzusze ale tak na samym dole i w kroczu jakis dziwny ból- nie ból, jakby rozciągała sie kosc łonowanie mam pojecia tam sie dzieje
wy tez tak macie, cos takiego??
Lekarz powiedział, że może to być wynikiem rozchodzenia się spojenia łonowego pod wpływem wzrostu dzidzi. Zalecił ćwiczenia i mi przeszło. Trzymam za Ciebie kciuki,żeby dzidziuś dotrwał chociaż do września.
Uważaj na siebie,nie przemęczaj się i odpoczywaj a wszystko się ułoży.
Dzisiaj w nocy, to myślałam, że poduszkę pogryzę jak mnie chwyciło. Zazwyczaj jak się chcę położyć z jednego boku na drugi
. Biorę magnez 2x dziennie, kawę prawdziwą piję raz w ciągu dnia w dodatku z mlekiem. Z Martynką też tak miałam. Na szczęście te problemy tylko w nocy, ale noga jeszcze boli 
Mi też w nocy ręce drętwieją, szit, niefajnie uczuciemnie te skurcze lapia jak probuje sie w nocy przeciagnaci rece dretwieja, ale to chyba dlatego ze ja jakos teraz rzadziej pozycje w nocy zmieniam
![]()

mnie te skurcze lapia jak probuje sie w nocy przeciagnaci rece dretwieja, ale to chyba dlatego ze ja jakos teraz rzadziej pozycje w nocy zmieniam
![]()